avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doua intampinari si cerere reconventionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doua intampinari si cerere reconventionala

Doresc sa stiu daca pot sa depun simultan cu avocatul meu propria intampinare, si sa fie ambele considerate de instanta.

Deasemenea doresc sa fac cerere reconventionala fiindca am fost in imposibilitate de a face recurs, asa cum au fost si judecatorii in imposibilitate de a livra hotararea la termen, si alte 10 motive poate... pentru a se judeca corect dezastrul din fond - marturii mincinoase ignorate, cereri neadaugate de avocat desi adaugasem probele si mentionasem in interiorul dosarului dauna, daune interese, daune morale si alte aspecte cum ar fi nerespectarea hotararii din fond de catre parata

Din cate am inteles verdictul instantei din apel poate intoarce verdictul din fond in orice directie...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 23 Iulie 2011
reconventionala este inadmisibila!
faceti cerere sa vi se comunice sentinta la tribunal eventual la C.A. dupa care curge termenul de recurs!!!
curios ... aveti si avocat !!!? :stunned:
Termenul de recurs s-a dus.

Nu inteleg, de ce exista Cererea reconventionala in CCP daca este inadmisibila?

In al doilea rand, daca procesul din fond este un dezastru, si eu intr-adevar am fost in imposibilitate sa fac recursul la termen, tradat de avocatul din fond cu care trebuia sa fac recursul, inseamna ca nu mai pot face nimic?

De aceea angajez avocat pentru dreptul ce nu-l stiu eu, insa fac si eu intampinare fiindca nu mai am incredere in avocati dupa experienta din fond. De aceea ma gandeam sa angajez mai multi, avantajul fiind ca daca mai da angajatorul mita de data asta trebuie sa dea la toti, iar eu nu iau mita =D>
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
masayoshi, utilizator
Se poate face cerere de repunere in termenul de recurs , potrivit art.103 C.proc.civ. Cererea de repunere in termenul de exercitare a recursului trebuie formulata in termenul prevazut de art. 103 alin. 2 Cod procedura civila, facandu-se dovada acelei imprejurari mai presus de vointa partii care au impiedicat-o sa efectueze actul procedural in termenul prevazut de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs Liulica Gina Liulica Gina Buna ziua! Va rog un sfat. Sunt intr-un proces civil legat de un teren, eu impreuna cu vecinul meu G, impotriva lui RAD, de la care am cumparat terenul. ... (vezi toată discuția)
Pot cere instantei sa considere un dosar din fond drept recurs? masayoshi masayoshi Pot cere instantei sa aduca dosarul meu din fond si sa considere cererile din el drept cererile de recurs? (vezi toată discuția)
Concediere termen repunere nulitatea absoluta vnica22 vnica22 Datorita unei decizii de concediere pe motiv de restructurare m-am ales cu un proces pe rol. Eu sunt persoana vizata. Din neglijenta unui \"prieten\" avocat ... (vezi toată discuția)