avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... zid hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

zid hotar

Buna ziua!
Intre mine si vecinii mei nu exista gard, este o constructie, zidul ei fiind hotarul de 40 de ani. Intre timp ne-am certat cu vecinii iar acel zid sta sa cada. Am vrea sa-l reconstruim insa ei nu ne lasa sa punem piciorul la ei in curte. Ne e imposibil sa construim, sa turnam ciment doar pe o parte. Exista cumva vreo posibilitate? Am vreun drept prin care sa pot rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 11:54, 23 Iulie 2011
Actionati-i in judecata. Cereti instantei sa-i oblige sa va permita accesul in curtea lor pentru consolidarea zidului comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un vecin LiviuP LiviuP Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema de drept civil. Problema este urmatoarea : am o casa intr-o localitate rurala, iar un vecin cu care am o ... (vezi toată discuția)
Distanta intre casa mea si curtea vecinului dana florina dana florina buna ziua! am si eu o intrebare. am o casa la tara si am ceva probleme cu vecinul meu.ideea e ca intre noi nu exista un gard, avand in vedere ca suntem rude j ... (vezi toată discuția)
Casa pe limita de hotar care se darama pe proprietatea mea, si ... eugen1985 eugen1985 Casa pe limita de hotar care se darama pe proprietatea mea, si imposibilitate de a imi face gard Buna ziua, am o problema, si nu stiu cum sa o rezolv Am ... (vezi toată discuția)