avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... zid hotar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

zid hotar

Buna ziua!
Intre mine si vecinii mei nu exista gard, este o constructie, zidul ei fiind hotarul de 40 de ani. Intre timp ne-am certat cu vecinii iar acel zid sta sa cada. Am vrea sa-l reconstruim insa ei nu ne lasa sa punem piciorul la ei in curte. Ne e imposibil sa construim, sa turnam ciment doar pe o parte. Exista cumva vreo posibilitate? Am vreun drept prin care sa pot rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 11:54, 23 Iulie 2011
Actionati-i in judecata. Cereti instantei sa-i oblige sa va permita accesul in curtea lor pentru consolidarea zidului comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un vecin LiviuP LiviuP Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema de drept civil. Problema este urmatoarea : am o casa intr-o localitate rurala, iar un vecin cu care am o ... (vezi toată discuția)
Distanta intre casa mea si curtea vecinului dana florina dana florina buna ziua! am si eu o intrebare. am o casa la tara si am ceva probleme cu vecinul meu.ideea e ca intre noi nu exista un gard, avand in vedere ca suntem rude j ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu-mi permite accesul in curtea sa pt executia unor reparatii la imobilul meu Sorelly Sorelly Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de grava...vecinul nu-mi permite accesul in curte pt a face unele reparatii urgente la imobilul meu. In urma ... (vezi toată discuția)