avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare imobil

Buna ziua tuturor! Am un baiat de 8 anisori si as dori ca imobilul bunici lui adica mama mea sa fie trecut in acte vanzare cumparare numele baiatului meu. Este posibil? Si daca da care este procedura ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:51, 26 Iulie 2011
mai aveti frati ?
Este foarte important sa vrea si bunica acest lucru :)
Se incheie un act notarial prin care bunica vinde fiului dvs., reprezentat de dvs. si sotul dvs. (tatal baiatului), care veti semna actul in numele lui.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator
Actele de dispozitie au nevoie si de autorizarea autoritatii tutelare.
este posibil. aveti nevoie si de avizul autoritatii tutelare.
da mai am trei frati e sunt de acord toti. nu e nici o problema. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Act de vânzare cumpărare între bunic si nepot parpalea_ank parpalea_ank Se doreşte încheierea unui act v-c imobil între bunic şi nepot în vârstă de 17 ani ( asistat). Bunicul este în Bucureşti iar imobilul care se ... (vezi toată discuția)
Se poate face un contract propriului copil minor pt un imobil? ofemeiedisperata ofemeiedisperata buna ziua.am si eu o mare problema,sper sa ma puteti ajuta. sunt casatorita si avem un copil de 6 ani.in timpul acestei casatorii am cumparat 2 imobile cu ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ceaunica ceaunica Buna ziua, vreau sa cumpar un apartament pe numele fiului meu care este minor (in speta are 17 ani). Cum procedez? (vezi toată discuția)