ContSters103772 
	    	Utilizator

ContSters103772 
	    	Utilizator	    

ContSters103772, utilizator
 ContSters103772, utilizator 	
			 ContSters103772 
	    	Utilizator

ContSters103772 
	    	Utilizator	    

Laurentiu Covrescu 
	    	Consultant managementul calitatii

Laurentiu Covrescu 
	    	Consultant managementul calitatii	    

~ final discuție ~
 radubr	                   

Doresc un model de contract de comodat pentru o camera-necesara ca sediu unui pfa- din apartamentul pe care detin impreuna cu sotia.
Multumesc. (vezi toată discuția)
	                    radubr	                   

Doresc un model de contract de comodat pentru o camera-necesara ca sediu unui pfa- din apartamentul pe care detin impreuna cu sotia.
Multumesc. (vezi toată discuția)

lucabuluca	                   

Acum un an, impreuna cu prietenul meu am deschis o firma. Sediul social se afla la adresa apartamentului tatalui meu. Din luna iunie am renuntat la partea mea, ... (vezi toată discuția)
	                    lucabuluca	                   

Acum un an, impreuna cu prietenul meu am deschis o firma. Sediul social se afla la adresa apartamentului tatalui meu. Din luna iunie am renuntat la partea mea, ... (vezi toată discuția)

il_so	                   

am si eu o mare problema...cum sa fac sa reziliez unilateral un contract de comodat?firma este a surorii mele si are sediul in apartamentul mamei ... (vezi toată discuția)
	                    il_so	                   

am si eu o mare problema...cum sa fac sa reziliez unilateral un contract de comodat?firma este a surorii mele si are sediul in apartamentul mamei ... (vezi toată discuția)