avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita minor

Am o hotaraire care nu este definitiva unde se stipuleaza un program de vizita ,dar cu toate acestea fosta sotie mi-a facut apel si nu vrea sa imi dea copilul sa il vad macar deci nu respecta programul stabilit .intrebare :cui pot sa ma adresez (institutie sau ... )ca sa pot sa imi vad copilul deoarece de cite ori am incercat mi s-a interzis acest lucreu si cind l-am vazut in prezenta ei dupa s-a dus si i-a scos diferite certificate medicale ca sa dovedeasca ca sunt un pericol pentru copil
Cel mai recent răspuns: dragosdoc , utilizator 22:02, 27 Iulie 2011
Daca termenul de apel a expirat si nici una dintre parti nu a formulat apel, atunci hotararea dvs. este definitiva si irevocabila.
Daca mama sa opune in continuare exercitarii dreptului de vizita stabilit conform hotararii, legalizati si investiti hotararea cu formula executorie si procedati asa cum am aratat mai sus.
Nu conteaza data la care a fost data sentinta, conteaza data la care v-a fost comunicata acasa. Termenul de apel se calculeaza de la data comunicarii sentintei.
Va multumesc pentru raspunsurile prompte si la obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotariri judecatoresti vasy_v23 vasy_v23 va rog sa-mi raspunda cineva la intrebarea;ce pot face in cazul in care fosta mea sotie refuza sa-mi dea copilul in urma unei sentite de la o instanta de ... (vezi toată discuția)
Masuri coercitive ..respectare hotarare divort !!!?? ion-alin ion-alin ..dupa pronuntarea unui divort care dureaza de un an si ceva in care mama copilului meu (fosta sotie ) nu mi-a permis sa -mi fac datoriile de tata ( lucru ... (vezi toată discuția)
Procedura legala pentru a fi alaturi de fetita mea chitaru chitaru Buna seara, Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema a fratelului meu. Este casatorit dar s-a despartit de sotia sa adica a parasit domiciulul.Din ... (vezi toată discuția)