avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut car
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut car

buna ziua

am o problema in legatura cu un imprumut C.A.R., mama i-a dat un cupon de pensie undei rude apropiate pt un imprumut dar ea l-a dat la altcineva. Iar acum mama a primit prin posta un plic sa ii va opri din pensie ca respectiva persoana nu platise ratele si ca e girant, am o intrebare se poate face credit doar cu cuponul de pensie fara copie de C.I. si fara ca girantul de sa fie de fata sa semneze cererea de credit si sa-si dea acordul?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:16, 24 Iulie 2011
este obligatorie semnatura girantului pe contract. insa poate i-a falsificat semnatura mamei dvs. si atunci trebuie depusa plangere penala pt inselaciune la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri pe pensie cand sotul intra la inchisoare ContSters416465 ContSters416465 Buna ziua. Tatal meu: 1. are un credit luat de la banca si ca girant este mama - rata lunara este de 400 lei pe care o plateste el din pensie 2. a girat un ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu un escroc Sparda777 Sparda777 In iarna 2014, un agent provident care tot venea la noi pe palier la vecini, a intrat in vorba cu maicamea s-au imprietenit, si la cateva luni, a venit ... (vezi toată discuția)