avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie de turism - angajati minimi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie de turism - angajati minimi

Seara buna. Doresc deschiderea unei agentii de turism revanzatoare. Sunt asociat unic in cadrul SRL-ului si doresc absolvirea unui curs de "Manager in activitatea de turism". Agentia de turism poate desfasura activitatea doar cu un singur angajat si anume, eu? Sau mai trebuie sa angajez pe cineva cu o calificare de agent de turism?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:35, 24 Iulie 2011
Intrati si va documentati in privinta legislatiei pe adresa de net [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere licenta de turism ContSters120429 ContSters120429 In vederea deschiderii unei agentii de turism online,persoana care detine brevet de turism si asigura conducerea operativa a agentiei este insarcinata.Cum ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Daria B. Daria B. Buna ziua, As vrea sa infiintez o firma ca sa pot emite facturi pentru serviciile prestate si nu stiu care varianta e mai buna si din punctul de vedere al ... (vezi toată discuția)
Ce statut ar trebui sa aleg? ellada ellada Vreau sa deschid un site cu anunturi turistice si as vrea sa stiu ce statut este cel mai recomandat pentru aceasta activitate. Anunturile care se vor ... (vezi toată discuția)