avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări szabodoinitadoina
                      Utilizator

szabodoinitadoina
                      Utilizator                    

szabodoinitadoina	                   

intr-un proces fond funciar ,la legea 193/2007 care are ca abiect atribuirea fostelor pasuni si finete expropiate , la judecatorie s-a admis actiunea si mi ... (vezi toată discuția)
	                    szabodoinitadoina	                   

intr-un proces fond funciar ,la legea 193/2007 care are ca abiect atribuirea fostelor pasuni si finete expropiate , la judecatorie s-a admis actiunea si mi ... (vezi toată discuția)

szabo doinita doina	                   

prin sentinta judecatoriei sa admis plingerea impotriva hotaririi comisiei ff  si  mi s-a reconstituit dreptul de proprietatate pt 13 ha pasune. prin decizia ... (vezi toată discuția)
	                    szabo doinita doina	                   

prin sentinta judecatoriei sa admis plingerea impotriva hotaririi comisiei ff  si  mi s-a reconstituit dreptul de proprietatate pt 13 ha pasune. prin decizia ... (vezi toată discuția)

szabodoinitadoina	                   

Bunicului meu i s-au confiscat in 1949 65 ha teren din care 50 arabil si 15 pasuni fanete  . la legea 1/2000 se cer 50 ha arabil dar se atribuie  din ... (vezi toată discuția)
	                    szabodoinitadoina	                   

Bunicului meu i s-au confiscat in 1949 65 ha teren din care 50 arabil si 15 pasuni fanete  . la legea 1/2000 se cer 50 ha arabil dar se atribuie  din ... (vezi toată discuția)