avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită marfa retinuta de locator
Discuție deschisă în Executare silită

marfa retinuta de locator

Am inchiriat un spatiu comercial iar dupa trei luni l-au demolat propietarii.Mi-au dat un alt spatiu in locul aceluia dar vanzarile din acel moment au fost la zero.Am inchis o saptamana iara cand am vrut sa deschid magazinul era sigilat cu tot cu marfa.Dupa doua zile au blocat si una din intrarile in magazin prin depozitarea unor cosuri de marfa.Am avut o discutie cu dansii spunandu-le ca nu doresc sa continui,ca am o garanie platita anticipat si nu am nici o pretentie decat sa-mi iau lucrurile si sa reziliem contractul avand in vedere ca ei sant cei care nu au respectat contractul,demoland obiectul contractului(spatiul).Nu m-am inteles cu dansii si nu stiu unde sa ma adresez sa pot sa imi iau lucrurile din magazin.Oare politia se pote implica?Ce pot sa fac in acest caz?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IOAN EUGEN IERCOSAN , Consultant asigurari 00:49, 26 Iulie 2011
va reomand sa luati legatura cu un avocat, sa-i puneti la dispozitie actele doveditoare si va va indruma sigur spre justitie,Ar fi calea de intelegere amiabila, dar cred ca nu este agreeata de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract de inchiriere gent gent In Decembrie 2010 am inchiriat un spatiu comercial in baza unui contract de inchiriere, intrun centru comercial cu multe standuri.Surprizele au venit pe rand ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie chirie spatiu cristinasovar cristinasovar Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In ianuarie 2015 am inchiriat un spatiu comercial in baza unui contract.In contract este specificat ... (vezi toată discuția)
Spatiu blocat DanielStancu DanielStancu Am un spatiu propietate personala pe care l-am avut inchiriat catre o societate comerciala cu contract de inchiriere inregistrat la unitatea teritoriala pe ... (vezi toată discuția)