am bagat div anul trecut ,el normal ca nu s-a prezentat la nici o infatisare si asa f rare ca si termen,il tot citau la adresa de la el din egypt,care nu mai e valabila,apoi am renuntat la divort,cu speranta ca daca il dau la parasire de domiciliu nu mai este nevoie sa vina si el sa pot divorta repede,pt ca el are nevoie de viza ca ii place in romania ca sunt fete frumoase asa spune nu o sa vrea sa vina la proces,un escroc,iar eu am fost pacalita si nu mai stiu cum sa fiu iar libera fara numele lui ,am o copila de 12 ani dar nu cu el,vreau sa traiesc viata fara sa fiu legata de inca sotul meu in acte
Principala problema este cu indeplinirea procedurii de citare.
Fara avocat va fi foarte greu sa finalizati divortul.
Trebuie sa aveti mare rabdare.
Ar fi recomandabil ca avocatul sa studieze problemele din vechiul proces si daca este posibil sa le evite pentru a nu mai intra in acest cerc vicios...
Pot divorta?
dana73_76
buna seara eu numai stiu nimic de sotul meu de aproape 5 ani pot divorta si prin ce metode ? nu stiu unde locuieste sau daca mai e in tara va multumesc (vezi toată discuția)
Divort
anditaru
Astazi am depus actiunea de divort la judecatorie si doamna de la registratura a spus sa aduc pana la primul termen adresa unde poate fi citata parata,in ... (vezi toată discuția)