avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere impotriva ordonantelor de netrimitere in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere impotriva ordonantelor de netrimitere in judecata

Dupa ce a fost indeplinita procedura prealabila de plangere la prim-procuror care a fost respinsa, plangerea adresata instantei in temeiul art. 278 indice 1 C.p.p. trebuie depusa in cate exemplare? unul singur? sau cate unul pentru fiecare parte ce urmeaza a fi citata?
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2011
bardan, utilizator
Cel mai recent răspuns: bardan , utilizator 11:30, 26 Iulie 2011
Plangerea se depune intr-un singur exemplar.
Intr-un singur exemplar, pentru instanta. In penal nu exista obligativitatea depunerii de exemplare pentru celelalte parti.
Plangerea se depune intr-un exemplar, pentru instanta de judecata.
va multumesc frumos pentru clarificare ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sup la dosar poate afecta in vreun fel obtinerea cetateniei romane ? dilema dilema Buna ziua, Doresc sa adresez urmatoarea intrebarea domnilor si doamnelor avocat de aici : Un SUP la dosar poate afecta in vreun fel obtinerea cetateniei ... (vezi toată discuția)
Pot primi amenda pentru neprezentare, cand eu am depus plangerea la judecatorie? ContSters282078 ContSters282078 Buna ziua. Am primit Neinceperea Urmaririi Penale de la Politie + Prim Procuror, pentru o plangere penala pe care am depus-o eu, impotriva cuiva si am depus ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese tudorioan tudorioan Fostul sot formuleaza plangere penala impotriva fostei sotii, care este plecata din tara de 1 an de zile! Fosta sotie il cheama in judecata pe fostul sot ... (vezi toată discuția)