avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ce se intampla cu amenzile neplatite ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ce se intampla cu amenzile neplatite ?

Am in jur de 6 amenzi neplatite ..pt centura si pt ca n-am avut bilet pe tramvai ...am si unele de prin 2007 ...daca nu le platesc ce se poate intampla .
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 11:10, 30 Iulie 2011
In nici un caz nu veti primi vreo medalie! Administratia financiara unde sunt inregistrate amenzile o sa inceapa procedura executarii silite contra dvs, urmarind orice bun asupra caruia aveti drept de proprietate. De asemenea, poate institui poprire pe salariu/alte venituri, daca este cazul. Daca se constata ca sunteti insolvabil, veti fi trecut intr-un registru special, iar dupa 5 ani de la aplicare, amenda se va sterge.
Amenzile pentru contraventii la regimul circulatiei se urmaresc si incaseaza de catre organele specializate ale primariilor(directiile de impozite si taxe) in raza carora domiciliaza contravenientul.
In caz de neplata se va declansa procedura de executare silita impotriva bunurilor si veniturilor urmaribile ce le detineti/le veti detine;deasemenea,in caz ca veti solicita eliberarea anumitor acte de catre primarie,o sa fiti refuzat pe motiv ca aveti
obligatii de plata restante(ceea ce este total ilegal,fiind un abuz).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolvabilitate persoane fizice milica68 milica68 Lucrez la compartimentul impozite si taxe al unei primarii si trebuie sa declar insolvabile niste persoane care au amenzi nu au bunuri si nici venituri.Ma ... (vezi toată discuția)
Scaderea amenzilor de la bugetul local janina drula janina drula care este procedura prin care pot sa ma scad cu amenzile de la bugetul local, mai concret amenzi luate de catre diversi cetateni (circulatie, si ordine ... (vezi toată discuția)
Amenzile de circulatie neplatite MorarMarius MorarMarius Avand doua amenzi de circulatie neplatite (impreuna aprox 2300 lei)sunt interesat mai pe larg cum ma va afecta in urmatorii ani amintind ca nu am bunuri ... (vezi toată discuția)