avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii neplatite - Italia
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii neplatite - Italia

Buna ziua va cer si eu ajutorul
Mama verisoarei mele pe parcursu vietii cat a stat in Italia a acumalat niste datorii in valoare de 150 000 E , ea a murit in urma unui accident avand asigurare de viata, fata ei a incasat suma de 35 000 E , aceasta suma ia pus la banca in Italia intr-un cont de economii si sa trezit de curand ca ia blocat contu pe motivul datoriilor mamei ei decedate . Acuma se mai poate face ceva sau ia pierdut definitiv ?
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2011
danielbrun, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 18:27, 28 Iulie 2011
Probabil i-a pierdut definitiv.
Insa, ca sa primiti un raspuns corect si complet, ar fi bine sa contactati un avocat italian, care cunoaste legile din Italia..
Da cum vine asa cu datoriile parintilor afecteaza toata generatia ?
In masa succesorala sunt incluse atat bunurile defunctului, cat si datoriile acestuia.
Uneori, pentru datoriile autorului, mostenitorii raspund si cu bunurile proprii, nu doar cu bunurile mostenite.
Daca mostenitorii au acceptat succesiunea va raspunde toata generatia :)
Datoriile sunt acumulate in Romania sau in Italia?
In italia .. mama ei avea numele de domnisoara in perioada care a strans datoriile iar fata avea numele tatalui si nu prea inteleg cum de au reusit sa afle ...

Alte discuții în legătură

Parasirea tarii cu acordul instantei Costiadr Costiadr Buna ziua , am si eu o mica problema si as vrea niste sfaturi daca se poate. In urma cu 1 luna am primit o sentinta definitiva cu suspendare de 1 an si 4 ... (vezi toată discuția)
Cine vine la succesiune? sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o nelamurire. sa eliberat un titlu de proprietate care are ca mostenitor pe mama bunicului meu cererea a fost depusa de fata verisoarei ... (vezi toată discuția)
Mostenire "italiana"! danamatea danamatea Va rog sa ma ajutati cu un sfat:am doua prietene majore a caror mama a decedat in Italia,fiind casatorita acolo cu un italian si mai avand cu acesta un ... (vezi toată discuția)