avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parasirea tarii cu acordul instantei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parasirea tarii cu acordul instantei

Buna ziua , am si eu o mica problema si as vrea niste sfaturi daca se poate.
In urma cu 1 luna am primit o sentinta definitiva cu suspendare de 1 an si 4 luni cu supraveghere de 3 ani in urma incalcarii art 220(act sexual cu un minor), fapta a fost facuta acum 3 ani.in hotararea definitiva scrie ca am voie sa parasesc tara doar cu acordul instantei.Asta este problema ca as vrea sa plec la munca in italia impreuna cu prietena la parintii acesteia in Bari luna aceasta pe 25 , si am inteles ca se face un fel de cerere la judecatorul de zi .
Am vorbit si cu domnisoara de la probatiune care raspunde de mine dar nu prea m-a lamurit exact.
Mentionez ca as avea niste motive intemeiate consider eu: am de platit daune morale in valoare de 20 000 de lei( bani care sunt greu de strans in romania in 2 ani si 8 luni care mi-au mai ramas pana trebuie sa achit), am o situatie mai delicata , tatal nu lucreaza , mama a iesit la pensie pe caz de boala si se descurca greu cu banii ( are o boala de sange) pot duce o hartie care sa ateste boala si am mai si cumparat biletele de avion pentru data de 25 .Patronul italian am inteles ca imi va face si contract de munca dupa ce ajungem acolo( ma gandesc ca pot sa trimit si o copie in tara dupa incheierea contractului).
Vrea sa stiu ce fel de cerere trebuie sa fac , unde sa fac , si in cat timp s-ar aproba deoarece mai este foarte putin pana pe 25 si cererea as putea sa o fac luni la prima ora( adica pe 16),ar trebui sa o fac insotit de un avocat , de doamna de la serviciul de probatiune ?
Va multumesc si sper ca ma puteti ajuta cu informatii detaliate .
Cel mai recent răspuns: lupci , utilizator 18:34, 18 Ianuarie 2017
Nu stiu sigur ...doar banuiesc.
Toate cererile se fac la registratura Judecatoriei/Tribunalului.
Mergi si intreaba acolo sau la informatii .
Sunt institutii publice si trebuie sa acorde informatii / ajutor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea unui minor neinsotit in străinătate Anabarbu26 Anabarbu26 Sunt mama unei fete de 14 ani.In luna iunie as vrea sa plece la mama mea in Paris.Eu și tatăl ei suntem divorțați.in urma divorțului cu sentința ... (vezi toată discuția)
Diagnostic medical proba in instanta SorinManta SorinManta Buna ziua, Va rog sa-mi transmiteti care sunt sansele reale de a convinge Instanta, intr-un proces de divort, sa solicite transmiterea unui diagnostic pus ... (vezi toată discuția)
Buna seara - calatorie cu minor nascut in italia oanasimon45 oanasimon45 am si eu o intrebare,am o fetitza de 7 luni are certificat de nastere italian fiind nascuta in italia,de ce documente trebuie sa dispun pentru a pleca in ... (vezi toată discuția)