avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rugaminte material legislativ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rugaminte material legislativ

Lucrez la o insttitutie bugetara, aflata in subordinea MDLPL. Rog respectuos pe cei care cunosc domeniul sa-mi recomande material legislativ care sa ma ajute in probleme ca:
- vechimea minima in specialitate necesara pentru angajare pe post de conducere (ex. sef sectie/departament)
- exista reglemetari privind un numar minim de angajati pe care ar trebui sa-i aiba in subordine un sef birou, contabil sef, sef compartiment (in general pers. care beneficiaza de indemnizatie de conducere) ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: nicolina01 , utilizator 09:30, 13 August 2008
Mise pare ca cel mai indicat este sa luati legatura cu directia de resurse umane din MDPL pentru a va furniza informatiile solicitate. Cu atat mai mult cu cat, exista cu siguranta prevederi in ordinele interne ale institutiei-mama pe care trebuie sa le aplicati in activitatea institutiei subordonate.
Daca gasiti materialul legislativ va rog sa mi-l comunicati si mie pentru ca sunt interesata de aceasta problema
Lucrez tot in sector bugetar si m-am confruntat cu aceasta problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de lucru resurse umane mnd mnd Buna ziua, Elaborarea unei proceduri de lucru in resurse umane se face de catre conducatorul departamentului in functie de documentele care le foloseste sau ... (vezi toată discuția)
Modificare organigrama - reorganizare birou ContSters374025 ContSters374025 Ocup un post de șef birou într-o institutie bugetara (NU suntem functionari publici). Am dat concurs pentru ocuparea postului in 2005, cu plan de ... (vezi toată discuția)
Responsabilitati contabil sef safir159 safir159 1.Am rugamintea de a ma lamuri ce diferente exista intre un contabil sef si un director economic.Stiu ca in COR cea de a doua functie nu exista si nu stiu cum ... (vezi toată discuția)