avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... VIOLENTA IN FAMILIE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

VIOLENTA IN FAMILIE

Buna ziua,

Iubita mea are 17 ani, sta impreuna cu mama ei la sotul acesteia. Mama ei s`a despartit de tatal biologic al fetei si s`a recasatorit... cu acest "animal" . Acesta le bate din diferite motive... vine beat acasa, cauta scandaluri din nimic etc. Stiind bine k nu se va skimba niciodata animalul, mama nu face nimic, trece cu vederea, chiar nu stiu de ce... Ultimul incident a avut loc acum 4 zile, ea venea acasa si cand sa intre in curte, se uita cum prostu` o batea pe mama ei... I`a spus "nu o mai bate te rog " acesta i`a replicat... "CE? VREI SI TU?!" ... nu stiu motivul altercatiei... acesta a fost doar un ex infim pe langa ce a patit in totalitate, cu trecerea anilor... Mentionez ca si fata a fost deseori batuta. CERT este ca ea vrea sa plece d`acasa, e la capatul puterii, eu am incercat sa o fac sa inteleaga ca inca nu e momentul, ca se poate rezolva... VREAU AJUTOR NEAPARAT! SUGESTII, ORICE. Vreau sa stiu daca e vreun risc pt mine daca ...eventual se va muta in domiciliul meu. MULTUMESC!
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
b3bic0, utilizator
Cel mai recent răspuns: b3bic0 , utilizator 08:33, 27 Iulie 2011
Este, intrucat nu a implinit 18 ani. Doar daca va casatoriti (doar cu dispensa incepand de la 16 ani pana la majorat), atunci puteti sa va mutati impreuna.

Dar problema nu e relatia voastra de prietenie, ci violenta in familia ei, pe care ar trebui sa o rezolve mama prietenei tale. Asta ar fi primul pas si , intre timp[, prietena va implini 18 ani. Veti vedea si atunci daca sentimentele sunt aceleasi, daca mai doriti sa fiti impreuna, etc. etc.
Hmmm sa inteleg ca nu prea st solutii... Stiu si eu care e problema principala, faza cu domiciliul meu a fost doar un exemplu. Dar vr sa stiu daca poate apela la vreun centru ceva, organizatie. Credeti`ma ca nu postam pe 1 forum de profil daca situatia nu era asa de complicata. Mai astept sugestii! Multumesc
Nu ar fi o problema mutarea la tine, in sensul de a-si gasi un adapost de violentele domestice.
Problema apare daca face cineva (mama fetei...tatal acesteia) plangere impotriva ta pentru "relatii sexuale cu minor"....context in care ar trebui sa-ti pastrezi prietena virgina pana pe la 18 ani.
pe de alta parte, din ce localitate esti??? - in orasele mai mari sunt centre specializate pentru fete/femei abuzate, care ofera adapost si consultanta psihologica.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iulie 2011
Cezar augustin Dinu, Avocat
Si daca ei nu stiu nimic despre mine? Nimic nimic.. mi`am permis si v`am luat adresa de mail. Daca va deranjeaza sa`mi spuneti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Madara22 Madara22 Buna ziua. Am si eu o problema destul de grava. Defapt foarte grava. Am intretinut raporturi sexuale cu o minora de 14 ani neatiind ca are varsta respectiva. ... (vezi toată discuția)
In ce conditii e posibila casatoria minorului? daciana-ioana daciana-ioana Am si eu o intrebare si va rog sa-mi raspundeti la ea.....Am varsta de 16 ani si jumatate,mama mea este decedata,tatal plecat in strainatate si ma aflu in ... (vezi toată discuția)