Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

b3bic0 
	    	Utilizator

b3bic0 
	    	Utilizator	    

Cezar augustin Dinu 
	    	Avocat

Cezar augustin Dinu 
	    	Avocat	    

Cezar augustin Dinu, Avocat
 Cezar augustin Dinu, Avocat 	
			 b3bic0 
	    	Utilizator

b3bic0 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 D3m3nTuL	                   

Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
	                    D3m3nTuL	                   

Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)

Madara22	                   

Buna ziua. Am si eu o problema destul de grava. Defapt foarte grava. Am intretinut raporturi sexuale cu o minora de 14 ani neatiind ca are varsta respectiva. ... (vezi toată discuția)
	                    Madara22	                   

Buna ziua. Am si eu o problema destul de grava. Defapt foarte grava. Am intretinut raporturi sexuale cu o minora de 14 ani neatiind ca are varsta respectiva. ... (vezi toată discuția)

daciana-ioana	                   

Am si eu o intrebare si va rog sa-mi raspundeti la ea.....Am varsta de 16 ani si jumatate,mama mea este decedata,tatal plecat in strainatate si ma aflu in ... (vezi toată discuția)
	                    daciana-ioana	                   

Am si eu o intrebare si va rog sa-mi raspundeti la ea.....Am varsta de 16 ani si jumatate,mama mea este decedata,tatal plecat in strainatate si ma aflu in ... (vezi toată discuția)