Cab.Av.Doroiman Camelia, Avocat
 Cab.Av.Doroiman Camelia, Avocat 	
			 br_nicku 
	    	Utilizator

br_nicku 
	    	Utilizator	    

Pentru asigurarea neutralitatii judiciare, impartialitatea presupune doua elemente: lipsa oricarei prejudecati si lipsa oricarui interes din partea judecatorului (CEDO, cauza Piersack vs. Belgia, hotărârea din 1 oct.1982). Potrivit Curtii de la Strasbourg - jurisprudenta din cauzele Hauschildt vs. Danemarca (1989), Sainte Marie vs. Franta (1992), Padovani vs. Italia (1993), Bulut vs. Austria (1996), Morel vs. Franţa (2000), Didier vs. Franţa (2002) - abordarea care priveste primul element al impartialitatii trebuie sa constea intr-o apreciere in concreto: trebuie analizata atat gandirea, cat si conduita judecatorului vizat, pentru a vedea daca judecatorul si-a format mai inainte de a pronunta hotararea o opinie in legatura cu modul de desfasurare si solutionare a cazului. Impartialitatea se prezuma pana la proba contrara.
~ final discuție ~
 geo-vem	                   

Stimati forum`isti,in urma constatarii ca un domn judecator din trei(recurs)este din punctul meu de vedere incompatibil in vederea solutionarii cauzei am ... (vezi toată discuția)
	                    geo-vem	                   

Stimati forum`isti,in urma constatarii ca un domn judecator din trei(recurs)este din punctul meu de vedere incompatibil in vederea solutionarii cauzei am ... (vezi toată discuția)

Mihaela Elena	                   

o rugaminte va rog...
Acum un an de zile mi s-a admis recursul impotriva Comisiilor Locale si Judetene in obtinerea unui titlul de proprietate si desigur ... (vezi toată discuția)
	                    Mihaela Elena	                   

o rugaminte va rog...
Acum un an de zile mi s-a admis recursul impotriva Comisiilor Locale si Judetene in obtinerea unui titlul de proprietate si desigur ... (vezi toată discuția)

Krissia .	                   

A.Am depus 2 contestatii la executare efectuate de acelasi executor judecatoresc, dosarele fiind diferite, si pentru care nu a fost respectata procedura ... (vezi toată discuția)
	                    Krissia .	                   

A.Am depus 2 contestatii la executare efectuate de acelasi executor judecatoresc, dosarele fiind diferite, si pentru care nu a fost respectata procedura ... (vezi toată discuția)