avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... crima proces in curs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

crima proces in curs

reformulez intrebarea
Sotul meu a fost ucis ( omor deosebit de grav) intrebarea mea e,am cerut despagubiri ( cheltuieli de imormantare de judecata si daune morale) ce se intampla daca asasinul nu va putea plati? ai va da mai multi ani de inchisoare? am toate chitantele care le pot dovedi in instanta, cele de imormantare si cheltuielile de judecata pana la momentul actual.
Va multumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crima ContSters216319 ContSters216319 Sotul Meu a fost ucis , ( omor deosebit de grav)cert e ca am cerut daune morale cheltuieli de judecata si de imormantare,intrebarea e daca ... (vezi toată discuția)
Neachitarea despăgubirilor materiale periodice lunare eugennico eugennico In urma unei hotarari penale definitiva si irevocabila (tentativa omor art. 175 C.p.- art 20 c.p. rap la art 174 alin 1 c.p. - 175 alin 1 lit i C.p.) ... (vezi toată discuția)
Accident auto la instanta de fond, victima unui accident auto a obtinut despagubiri morale,plata cheltuielilor de judecata,iar inculpatul a fost condamnat si la 6 luni de ... (vezi toată discuția)