avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract comodat srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract comodat srl

situatia este urmatoarea:
Doua persoane fizice X si Y incheie un contract de inchiriere pt. un apartament cu mai multe camere pt. locuinta.
Una dintre cele doua persoane X este asociat si administrator srl si doreste ca intr-una din camere sa inscrie sediul social.
Toata lumea este de acord: proprietarul, cealalta persoana cit si vecinii.
Cum trebuie procedat? Se incheie contract de comodat cu srl-ul pe acea camera? Cine incheie contractul? X si Y sau numai X?
In contractul de inchiriere principal trebuie sa specifice proprietarul expres ca este de acord cu .contractul de comodat? Cum se formuleaza mai exact?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 09:16, 28 Iulie 2011
Buna ziua,
prin incheierea contractului de inchiriere X si Y devin locatari, acestia avand posibilitatea de a subanchiria imobilulul sau parte din acesta, situatie in care au calitatea de sublocatori.
In contractul de inchiriere incheiat cu proprietarul ar trebui sa existe o clauza privind posibilitatea subanchirierii. In lipsa acestei clauze, va trebui fie distinct, fie pe ultima pagina a contractului de sublocatiune sa existe acordul proprietarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasul doreste contract comodat pt. un tert (sc) ContSters84851 ContSters84851 Buna ziua tuturor, Sunt persoana fizica - proprietar [u]apartament cu 2 cam.+ dependinte, inchiriat[/u] (tot) legal unei societati comerciale (ob. pr. ... (vezi toată discuția)
Contract subanchiriere hambra hambra am incheiat un contract de inchiriere cu o persoana fizica (eu - persoana juridica) a unui spatiu pe o perioada de 8 ani. intrebare : am dreptul sa-l ... (vezi toată discuția)
Dilema intr-un contract de inchiriere ganesh ganesh Faptele ; intr-un contract de comodat , un proprietar , persoana fizica, da cu titlu gratuit un imobil unei agentii imobiliare (in care proprietarul este ... (vezi toată discuția)