avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CHELTUIELI FACUTE DE UN PFA CU DEPLASAREA IN STATIUNI ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CHELTUIELI FACUTE DE UN PFA CU DEPLASAREA IN STATIUNI BALNEOCLIMATERICE

O PERSOANA FIZICA AUTORIZATA DORESTE SA EFECTUEZE UN TRATAMENT BALNEAR INTR-O STATIUNE DE ACEST GEN, PE CONSIDERENTUL CA ACEST TRATAMENT ESTE IMPUS DE STAREA DE SANATATE PRECARA, STARE CAUZATA DE MUNCA IN EXCES. CHELTUIELILE CU DEPLASAREA IN STATIUNE, CAZAREA SI CHELTUIELILE CU TRATAMENTUL POT FI DEDUCTIBILE LA CALCULUL IMPOZITULUI PE VENIT? POT FI CONSIDERATE CHELTUIELI DE NATURA SOCIALA? PRECIZEZ CA TRATAMENTUL SE FACE LA RECOMANDAREA MEDICULUI DE FAMILIE.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 21:54, 30 Iulie 2011
:offtopic: scrieti , va rog ,cu litere mici ; e mai usor de citit

___
Nu am gasit nici un temei legal care sa permita inregistrarea ca fiind deductibila a unei astfel de cheltuieli .
Ba mai mult, este probabil ca la un eventual control sa fie considerata ch . nedeductibila , ca fiind de fapt in interesul(uzul) persoanei fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contul 6458-deductibilitate andreea68 andreea68 Buna ziua. In contul 6458 sunt inregistrate diferite sume reprezentand ajutoare de inmormantare, cheltuieli cu apa distribuita salariatilor in perioada calda, ... (vezi toată discuția)
Factura avion laurail laurail Buna ziua! Reprezint o firma care se ocupa cu serviciile IT precum si cu vanzarea-cumpararea produselor de gen. Administratorul firmei impreuna cu un ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli delegare, detasare si deplasare SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT Buna ziua, Tocmai mi-am infiintat un PFA iar activitatea mea presupune deplasarea in alte orase decat cel in care am sediu profesional. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)