avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen de contestatie decizii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen de contestatie decizii

Buna ziua,


Va rog sa ma lamuriti si pe mine: care este termenul de contestare pentru:
- decizie incetare acordul partilor
- decizie incetre demisei
- deciei incetare concediere
-decizie incetare sanctionare?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 28 Iulie 2011
1. Art.268 alin.1 lit.b C.mun.
Cererile în vederea soluţionării unui conflict de muncă pot fi formulate in termen de 30 de zile calendaristice de la data în care s-a comunicat decizia de sancţionare disciplinară.

2. Art.211 lit.a din Legea nr.62/2011
Masurile unilaterale de executare, modificare, suspendare sau incetare a contractului individual de munca, inclusiv angajamentele de plata a unor sume de bani, pot fi contestate in termen de 45 de zile calendaristice de la data la care cel interesat a luat cunostinta de masura dispusa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de contestaþie a deciziilor emise de angajator. machis machis În art. 211 litera \"b\" din Lg.62/2011 se prevede faptul că măsurile unilaterale vizând executarea, modificarea, suspendarea şi încetarea contractului ... (vezi toată discuția)
Exista un termen limita pentru deschiderea unei actiuni? pad3 pad3 pe 1 dec 2011 mi s-a inchis contractul de munca cu art 65. verbal am convenit cu angajatorul sa imi achite obligatiile salariale (restante de 2 luni) pana pe ... (vezi toată discuția)
Care este perioada de la incetarea unui cim in care pot fi facute contestatii? BG BG Va rog sa ma ajutati cu un raspuns autorizat privid perioada (de la incetarea raporturilor de munca ale angajatului)in care pot fi facute contestatii sau ... (vezi toată discuția)