avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... va rog am nevoie de ajutor!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

va rog am nevoie de ajutor!

Buna ziua!am si eu o nelamurire locuiesc intr-o casa a fondului locativ Galati din 2000 iar in anul 2006 mi s-a atribuit conform certificatului un nr postal de apartament nr 2 zilele trecute am descoperit ca in aceeasi curte i s-a mai atribuit unei alte chiriase acelasi nr 2 din anul 2009 deci la 3 ani dupa mine .Mergand la primarie mi s-a spus ca intradevar am dreptate ca s-a facut in 2009 o greseala dar ca nu mai poate modifica contractul respectivei chiriase care intre timp a devenit propietara ci ca e mai usor sa imi modifice mie nr postal cu toate ca la vremea cand i s-a atribuit ei eu deja aveam acte pe acest nr/Mentionez ca eu am toate documentele si toate actele de identitete cu nr 2 din 2006.Acum vreau sa intreb cine are dreptate si pot da primaria in judecata?nu mai vreau sa merg sa-mi schimb documentele stiind ca eu am dreptate .Exista vreo lege cu aceste numere postale de apartament?multumesc ptr raspunsuri/
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2011
mihaela daniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 15:16, 30 Iulie 2011
Apartamentul este acum proprietatea dvs ? Aveti intabulata proprietatea ??
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
ContSters210520, utilizator
eu sunt in continuare chirias acum vreau sa o cumpar dar pana nu se rezolva problema nu pot face nimic cealalta persoana careia i s-a gresit numarul a apucat si a cumparat.
La vanzarea spatiului celalalt a fost facuta intabularea ?? Vanzarea valabila este a celui care are si intabulare ! Apartamentele sunt identice ?? Sa va vanda apartamentul celalalt !
Daca doriti ajutor, ....detaliati !!!
buna ziua !Nu ati inteles apartamentele au fost ale primariei defapt sunt doua corpuri de casa separate dar in aceeasi curte.Eu am obtinut in 2006 numarul postal 2 iar vecina acelasi nr 2 dar in 2009 iar atunci ea a cumparat casa eu urmand cand se clarifica situatia sa cumpar casa mea.eu nu vreau sa renunt la nr 2 in favoarea ei deoarece ei is-a dar numarul la trei ani dupa mine deci greseala a fost la ea.acum vreau sa dau prmaria in judecata am sanse de castig?primaria recunoaste ca a facut o greseala dar li se pare mai usor sami modifice mie numarul decat ei/
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2011
mihaela daniela, utilizator
Daca nu cedati, mergeti in instanta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere numar apartament la cartea funciara alina72 alina72 Am cumparat un apartament intr-un bloc, apartament ce a rezultat din dezmembrarea unei proprietati mai mari.Apartamentul are numarul 13, era pe usa , trecut pe ... (vezi toată discuția)
Casa intabulata fara numar atomatom atomatom Buna ziua Care este situatia juridica in Cartea Funciara a unei case intabulate fara numar? Va multumesc (vezi toată discuția)
Intrebare cadastru TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua! Am o problema si va rog frumos daca puteti sa ma ajutati...am un vecin care a cumparat in anul 2006 un teren extravilan, lipit de al meu. ... (vezi toată discuția)