avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1381 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Rezervare denumire ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Rezervare denumire ONG

UNDE fac rezervarea denmirii pentru o ONG? Sunt din provincie.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 04:01, 16 August 2011
Multumesc. Asta gasisem si eu. Am sunat la ei dar nu raspunde nimeni. La noi in oras biroul e inchis pana pe 10 aug pe motiv de concediu. Avocata stie ceva dar nu e sigura. Mie nu mi se pare normal sa trimit tocami la Bucuresti, atata timp cat pt SRL denumirea mi s-a rezolvat PE LOC.
Nu faceti nici o analogie cu societatile comerciale pentru ca nu e cazul.
Ok. Dar pot trimite prin fax/mail ? Sau musai prin Posta? Si pot primi raspuns prin fax/mail? Mi se pare ingrozitor de mult timp pierdut AIUREA.
Daca o trimiteti prin posta , ar trebui sa primiti raspunsul tot prin posta ...
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am reusit. Am trimis prin curier. Am lasat si nr de contact si am rugat sa mi se trimita inapoi tot prin curier. M-a sunat o doamna super draguta si mi-a zis ca e posibil si luni seara voi avea hartia. In conditiile in care am trimis hartiile marti seara. =D>

Alte discuții în legătură

2 contracte de munca ...? ioana2525 ioana2525 Daca de la firma cu care sunt in proces pt drepturi salariale nu mi am dat demisia si nici ei nu mi au trimis concedierea, pot sa semnez un alt contract de ... (vezi toată discuția)
Cu plata ratelor mereu la zi, trebuie sa platesc penalizari de intarziere! in ce tara traim??? radusb radusb Salutare tuturor! Scurt si la obiect: - mi-a fost ridicata masina, am facut contestatie, amenda din procesul verbal se plateste dupa judecarea cazului. Daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cererea de apel se poate depune si prin posta,posta ... nicu p nicu p Buna ziua. Cererea de apel se poate depune si prin posta,posta electronica,fax,sau curier? Multumesc. (vezi toată discuția)