avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

Buna ziua,vreau sa ma lamuriti...daca in cursul acestui an scolar...impreuna cu inca o persoana am sustras din clasele la scoala de unde suntem: 2 telefoane si o suma de bani...(500 Ron),politia a deschis o ancheta ...noi am iesit drept faptasi si acuzati de furt calificat...telefoanele au fost recuperate de politie iar noi am dus la politie suma de 500 de Ron cu scopul recuperarii prejudiciului,am cooperat cu organele de ancheta in totalitate si am recunoscut fapta,ce consecinte sunt?Mentionez ca am rezultate scolare foarte bune,am intrat la facultate la buget,atat eu cat si cealalta persoana si nu avem alte antecedente....a fost doar o prostie din partea noastra,sau teribilism...fapt care il regretam amarnic acum.
P.S.:mentionez ca faptele s-au petrecut ziua in timpul orelor,clasele erau goale(deci fapta nu a prezentat un pericol social)
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2011
streqeu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 20:56, 12 Decembrie 2011
streqeu a scris:

pana la urma am primit amenda administrativa ...in valoare de 10 mil

Acum nu vei vrea sa-ti spunem si bravo?! Bine ca ai scapat, plateste-ti amenda sa nu fii chemat apoi pt transformare in inchisoare!
E amenda administrativa nu penala. Numai cea penala se poate transforma in zile de inchisoare prin neplata cu rea-credinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat manson69 manson69 Sunt faptasul a 3 furturi calificate impreuna cu un complice: 2 telefoane si 500 de lei. Cand am fost chemat la politie la declaratii in urma discutiilor cu ... (vezi toată discuția)
Furt calificat hipermarket va rog ajutati-ma Cineva Cineva Salutare Am si eu o problema am 20 de ani sunt student la bucuresti si acum exact 4 saptamani am furat din tr-un hipermarket bucurestean mancare in valoare ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ContSters192660 ContSters192660 am fost cu un coleg...si am deschis cu cheia 4 dacii si am luat ceva de prin ele.. alalteri seara el sa dus sa isi ia stergatoare singur si lau prins...ma ... (vezi toată discuția)