avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... injurii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

injurii

am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut dosar?
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 01:00, 12 August 2011
asa a vrut politistul ,sa imi faca pt. ca eu m-am opus sa merg la probe de sange si el mi-a pus catusele si m-a dus aproape pe sus la spital ,el m-a luat dim masina proprietate parcata regulamentar ,eu dormeam iar el m-a tras jos din masina si eu m-am speriat fiind beat va dati seama i-am intrebat ce vor ce trag de mine...
Vi s-a intocmit dosar penal pentru refuzul recoltarii probelor biologice ( art.87 al.5 din OUG nr.195/2002) , fapta pentru care pedeapsa este inchisoarea de la 2 ani la 7 ani.
Verificat inca o data la politie sau parchet motivul pentru care vi s-a intocmit dosar penal si reveniti cu amanunte.
Nici eu , nu cred ca este vorba despre infractiunea de ultraj
la probele de sange am fost ,nu m-am opus mi-a facut dosar ca l-am injurat ...
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2011
aacris, utilizator
Domnule, nu intelegeti ca faptul ca l-ati injurat nu constituie infractiune. Probabil printre injuraturi ati strecurat si niste amenintari si asa ati savarsit infractiunea de ultraj. Duceti-va si vedeti pt ce vi s-a facut dosar penal ca nu e de glumit.
Stimata d-ra Olimpia Ilie , are dreptate si acum este evident ca daca vi s-a intocmit dosar penal si pentru ultraj , veti avea un nou dosar penal , in afara celui pentru refuzul recoltarii probelor biologice.
De aceea este urgent , ca in limita posibilitatilor financiare , sa contactati un avocat care sa va asigure asistenta juridica , de care aveti nevoie , tocmai pentru a minimaliza consecintele juridice ale faptelor dvs.
Oricum , acesta ar avea si posibilitatea legala sa verifice care este realitatea in ceea ce priveste problemele dvs penale ,reaclitate pe care dvs , fie o escamotati , fie dati elemente prea putine pentru a se putea stabili cu certitudine

Alte discuții în legătură

Insulta vs ultraj Tarzan2012 Tarzan2012 Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P. Art. ... (vezi toată discuția)
Asa zisa „sfidare”politai comunitar, claemi claemi [/i]Buna Ziua si va rog,daca puteti sa-mi spuneti si mie in ce lege este prevazuta asemenea aberatie.(adica daca nu vb.cu cineva este sfidare???Pericol ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea procedurii de catre politist poate duce la anularea ... juventus2020 juventus2020 Nerespectarea procedurii de catre politist poate duce la anularea unei amenzi? Concret, am primit o amenda foarte mare (7000 lei) pentru ca beat fiind am ... (vezi toată discuția)