am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut dosar?
asa a vrut politistul ,sa imi faca pt. ca eu m-am opus sa merg la probe de sange si el mi-a pus catusele si m-a dus aproape pe sus la spital ,el m-a luat dim masina proprietate parcata regulamentar ,eu dormeam iar el m-a tras jos din masina si eu m-am speriat fiind beat va dati seama i-am intrebat ce vor ce trag de mine...
Vi s-a intocmit dosar penal pentru refuzul recoltarii probelor biologice ( art.87 al.5 din OUG nr.195/2002) , fapta pentru care pedeapsa este inchisoarea de la 2 ani la 7 ani.
Verificat inca o data la politie sau parchet motivul pentru care vi s-a intocmit dosar penal si reveniti cu amanunte.
Nici eu , nu cred ca este vorba despre infractiunea de ultraj
Domnule, nu intelegeti ca faptul ca l-ati injurat nu constituie infractiune. Probabil printre injuraturi ati strecurat si niste amenintari si asa ati savarsit infractiunea de ultraj. Duceti-va si vedeti pt ce vi s-a facut dosar penal ca nu e de glumit.
Stimata d-ra Olimpia Ilie , are dreptate si acum este evident ca daca vi s-a intocmit dosar penal si pentru ultraj , veti avea un nou dosar penal , in afara celui pentru refuzul recoltarii probelor biologice.
De aceea este urgent , ca in limita posibilitatilor financiare , sa contactati un avocat care sa va asigure asistenta juridica , de care aveti nevoie , tocmai pentru a minimaliza consecintele juridice ale faptelor dvs.
Oricum , acesta ar avea si posibilitatea legala sa verifice care este realitatea in ceea ce priveste problemele dvs penale ,reaclitate pe care dvs , fie o escamotati , fie dati elemente prea putine pentru a se putea stabili cu certitudine
E ultraj?
zerotika
Am fost la o zi de nastere in weekend, m-am imbatat si ne-am cam certat. Au aparut din senin niste politisti. Mi-au dat un avertisment si apoi o alta amenda de ... (vezi toată discuția)