avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... politia poate intra pe domeniul privat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

politia poate intra pe domeniul privat?

buna ziua. o intrebare. daca eu iau o camera la un motel, hotel, popas, etc si chem o domnisoara "de ocazie" acolo, politia are voie sa intre in camera peste noi dat fiind ca e domeniu privat, in incercarea de a demonstra un soi de flagrant de prostitutie ?
Cel mai recent răspuns: vic24 , utilizator 21:46, 2 August 2011
Daca dragostea lor nu este insotita de o plata (remuneratie) nu se cheama prostitutie chiar daca persoana este cunoscuta ca practicanta a ..... acea partida putea fi un bonus fara plata si astfel nu se chema prostitutie NU?
@dstefan: nu inteleg drespre ce bonus vorbiti, probabil nu sunt la curent cu noile oferte de pe piata si domnisoarele ofera 3+1 gratis.
Daca domnisoara este prostituata, nu inseamna ca orice act sexual pe care il desfasoara este incriminat, daca o face,fara sa fie platita atunci nu este prostitutie. Poate avea chiar sot, iubit, de ce nu:D.
@vic24: clientul nu savarseste nicio infractiune daca intretine acte sexuale cu o prostituata. Totusi se poate lua o amenda daca actele se desfasoara in locuri publice, unde pot fi vazuti de alte persoane.
Intr-o camera, sunteti liber sa platiti pe cine doriti, cel platit savarseste infractiunea si isi asuma riscurile.
Exact aia am spus si eu , daca pacientul este: +1, adica fara remuneratie, si din placere, nu se cheama ...........
Adica , daca nu exista folosul remunerat, nu se cheama : conf. cu prostitutia.
pai si daca adevarul e ca s-au dat bani, cum poate politia proba asta ? cred ca politia nu va crede din vorbe ca nu s-au dat si va cauta sa demonstreze contrariul....
Ultima modificare: Marți, 2 August 2011
vic24, utilizator
Cum sa demonstrezi contrariul? e cuvant contra cuvant.
Fiind egali in fata legii ,cuvantul lor nu este mai presus de al nostru, probabil prin flagrant, credeti ca ar fi mai usor de demonstrat?

Alte discuții în legătură

Acuzatie proxenetism poparazvan1991 poparazvan1991 Buna ziua. Ma numesc Razvan si sunt cadru didactic si receptioner la un hotel.Un client a venit la mine la receptie la hotel, cu niste anunturi de pe un site ... (vezi toată discuția)
Clientii prostituatelor Pedro5 Pedro5 Cum este legea acuma pentru clientii prostituatelor? Se poate pedepsi? Multumesc (vezi toată discuția)
Masaj erotic laurabdsm laurabdsm buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere. daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)