Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri...
Am stat la o doamna in chirie fara contract, fara nimic. Am ramas cu intretinerea in urma si acum cateva zile ma dat afara din chirie. Nu pot sa imi iau lucrurile din apartament deoarece la usa avea 2 incuietori si eu aveam cheie doar la una.
Zice ca nu imi iau lucrurile pana nu ii platesc restul de cheltuieli... neavand un contract din cate stiu, eu nu sunt obligat sa platesc nimic acolo.
Ma puteti sfatui cum mi`as putea recupera lucrurile sub o forma legala?
Va multumesc!
puteti sa depuneti plangere penala pt abuz de incredere. moral ar fi sa va platiti datorile restante si apoi sa demarati orice demers juridic impotriva proprietarei.
puteti sa depuneti plangere penala pt abuz de incredere. moral ar fi sa va platiti datorile restante si apoi sa demarati orice demers juridic impotriva proprietarei.
Dar din moment ce nu exista nici un act cum ca eu sunt obligat sa platesc cheltuielie... care ar fi problema in caz ca nu vreau sa le platesc?
exact aceeasi logica sa o folositi si in cazul doamnei care e proprietar.din moment ce nu exista niciun inscris pt ce sa va dea lucrurile inapoi si tot dansa sa achite datoriile?
Intrebare
ContSters99159
nu stiu daca aici se incadreaza problema mea .. am locuit cu chirie la o familie impreuna cu prietenul meu.acesta a luat cu imprumut o suma de bani de la acea ... (vezi toată discuția)
Retinere lucruri
elena12349
Am tinut in chirie la mine in apartament 2 persoane, 1 a plecat neanuntat iar pe celalalt l-am dat eu afara fiindca nu a achitat intretinerea si alte facturi ... (vezi toată discuția)