As dori cateva informatii legate de acest aspect, in primul rand sunt divortat de 5 ani, divort cu un copil, in timpul casatoriei av avut o relatie cu o alta persoana, din care a rezultat o fetita, copil pe care initial nu lam recunoscut fiind casatorit, dupa divort am recunoscut acel copil, intrebarea mea este urmatoarea: fosta sotie poate contesta paterniatatea celui de-al doi-lea copil cel care lam recunoscut dupa divort ?
dvs cereti diminuarea pensiei pentru ca aveti doi copii.
ce face dansa mai departe si cum se gandeste sa actioneze si ce interese are, e treaba dansii, pe cheltuiala ei. nu dvs aveti ceva de dovedit, ci dansa.
eu ma gandeam la acest aspect:
"Art. 58. - Recunoasterea care nu corespunde adevãrului poate fi contestatã de orice persoanã interesatã. Dacã recunoasterea este contestatã de mamã, de cel recunoscut sau de descendentii acestuia, dovada paternitãtii este în sarcina autorului recunoasterii sau a mostenitorilor sãi."
de aici ar reiesi ca dovada paternitatii este sarcina mea
eu ma gandeam la acest aspect:
"Art. 58. - . Dacã recunoasterea este contestatã de mamã, de cel recunoscut sau de descendentii acestuia, dovada paternitãtii este în sarcina autorului recunoasterii sau a mostenitorilor sãi."
fosta sotie.. nu e nici mama celui recunoscut... nici, nici
"Dacã recunoasterea este contestatã de mamã, de cel recunoscut sau de descendentii acestuia, dovada paternitãtii este în sarcina autorului recunoasterii sau a mostenitorilor sãi." - se refera nu la fosta sotie ci la mama copilului recunoscut, la copil si la urmasii acestuia.
Daca ea contesta paternitatea, pe cheltuiala ei sa faceti testul ADN la IML - saliva sau sange - 600 ron si intr-o luna primiti rezultatele.
Tata fara sa stii
jr
Recent fratele meu a decedat . Cu putin timp inainte de deces a aflat ca fosta sotie ,de care era divortat,l-a trecut ca tata al unui copil nascut la un an ... (vezi toată discuția)