avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract Donatie scris de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract Donatie scris de mana

In baza unei hartii de mana 4 mostenitori au fost de acord sa preiau cotele lor asupra unei parcele de teren dar 1 se opune, ce pot face cu inscrisul de mana ,daca unul din mostenitori se opune?
Cel mai recent răspuns: ContSters217470 , utilizator 22:10, 2 August 2011
Nu puteti imparti terenul decat in doua situatii:

1. cu acordul tuturor coproprietarilor, prin act notarial pe baza unei documentatii cadastrale

2. prin instanta, daca unul dintre coproprietari se opune.

Ultima modificare: Marți, 2 August 2011
themis, utilizator
Nu impartim, este vorba despre o parcela identificata cu nr. topo, dar dilema mea este : actul de mina si dezinteresul unuia dintre coproprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte teren/ diviziune 011Daniel 011Daniel Bunica mea a decedat in urma cu multi ani. Cele 3 fiice(mama e una din ele). Din ce stiu au facut dezbaterea insa toate sunt parte in acelasi document, nu ... (vezi toată discuția)
Partaj muresan_maria muresan_maria in urma decesului tatalui meu a ramas mama vitrega, si casa care este trecuta pe amandoua 50-50 intabulata.acum vrem sa vindem.problema care este ca impartirea ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre donatie cota de apartament Dorky Dorky Situatia sta in felul urmator. Apartament pe numele sotilor, sotia decedeaza, finalmente dupa cativa ani se face dezbaterea succesorala. Fiecare dintre sot si ... (vezi toată discuția)