avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Recensamantul populatiei
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Recensamantul populatiei

As dori sa stiu mai multe despre recensamantul populatiei care se va desfasura,din cate am inteles intre 20-31 oct.2011...
Cum pot fi selectata ca recenzor?
Ce conditii se cer pt.acest job?
Ce presupune acest job?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 19:17, 3 August 2011
Gasiti raspunsuri la intrebarile dvs. aici :
[ link extern ] /
=D>Vă mulţumesc pt.răspunsul prompt!
Cu 50 lei ziua de munca si in termen atat de scurt, adica 10 zile, hai cu inca 5 de pregatire a sectorului sa fie 15 zile, la cate centralizatoare sunt de facut, nu prea se merita. Si la 100 de apartamente e fantastic de putin timpul de prelucrare a datelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recenzor sau somer? dreptaciul dreptaciul In cazul in care un somer este acceptat sa fie recenzor pt recensamantul de anul acesta,conform celor scrise in presa se vor lucra 12 zile ,cca 12 ore/zi pt ... (vezi toată discuția)
Vi se pare normal sa completam rubrica cnp sau considerati ca e abuz ? Roland Mindrila Roland Mindrila Romanii sunt obligati, prin lege, sa le comunice codul numeric personal (CNP) recenzorilor, in caz contrar urmand sa raspunda ... (vezi toată discuția)
Recenzor - vechime in munca muraruelena muraruelena constituie vechime in munca perioada lucrata de 15 zile calendaristice, in anul 2011, ca recenzor se ia in calcul la stabilirea vechimii in munca ? ... (vezi toată discuția)