avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... majorare capital social asociat nou
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

majorare capital social asociat nou

Buna ziua
pentru un SRL cu asociat unic, as vrea cesionez firma unei alte persoane, fara sa urmez toata procedura indelungata de la Registrul Comertului. Am mai citit si pe alte forumuri, ca se poate face o majorare de capital social prin cooptarea unui nou asociat, iar dupa aceea, noul asociat poate prelua toate partile sociale, din nou cu procedura simplificata. Va rog sa-mi spuneti daca se poate asa ceva, si daca ma puteti ajuta in acest caz cu un model de hotarare AGA si act constitutiv.
Multumesc

Alte discuții în legătură

asociat nou si administrator srl levilevel levilevel In ce masura asi putea sa intru intr-un SRL deja existent ca asociat nou si avand drepturile de administrator a societatii? Ma intereseaza care sunt ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga cesiune Anny2009 Anny2009 Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: in cazul in care intr-un srl cu 34 de asociati, unul cesioneaza catre un altul ,tot asociat , toate partile sale sociale, ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale Cosminagherase Cosminagherase Buna ziua! Va rog frumos un sfat, in urmatoarea situatie: unicul asociat al unui SRL doreste sa coopteze o alta persoana din afara societatii, prin cesionarea ... (vezi toată discuția)