rodyhas a scris:
Stimate utilizator stai linistit ca nu ne despagubeste nimeni cu nimic.Am citit foarte mult despre asigurari in ultima vreme si am ajuns la concluzia ca nici nu merita facute sunt o jecmaneala.Cred ca vei fi despagubit doar daca-ti inghite pamantul casa sau te-a omorat vreo masina dar sa nu ti se poate imputa nimic.Erau de forma pe vremea raposatului ssi asa au ramas #-o#-o
Interventie moderator: Dovediti ca nu ati citit ce trebuie sau mai aveti muuult de citit sau macar sa invatati ce trebuie sa mai cititi.
-nu trebuie neaparat sa
inghita pamantul casa, ci sa o avarieze, darame o miscare telurica sau o alunecare de teren;
-daca
te-a omorat vreo masina , nu pe polita pentru locuinta poti solicita despagubiri.
In privinta comparatiei cu asigurarile obligatorii percepute de stat, intr-o epoca pe care nu o cunoasteti, nu are rost sa mai cititi, cereti simple informatii de la oricare
asigurat care are cel putin 3 forme de asigurare/polite, acum si a platit si inainte, cel putin pentru locuinta, asigurarea obligatorie, impreuna cu impozitul anual.