ContSters141818 
	    	Utilizator

ContSters141818 
	    	Utilizator	    

cameliaandreescu 
	    	Utilizator

cameliaandreescu 
	    	Utilizator	    

ContSters141818 
	    	Utilizator

ContSters141818 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 sangria	                   

Buna ziua din nou,
o rugaminte pentru o prietena, vreau sa o ajut,
 are 2 gropi  loc de veci in cimitirul tudor vladimirescu  deci apartine de directia ... (vezi toată discuția)
	                    sangria	                   

Buna ziua din nou,
o rugaminte pentru o prietena, vreau sa o ajut,
 are 2 gropi  loc de veci in cimitirul tudor vladimirescu  deci apartine de directia ... (vezi toată discuția)

nicu_nae68	                   

Tatal meu a decedat in anul 2005 .Locul de veci a fost cumparat de sotul meu,(ginerele ),  concesiunea fiind pe 7 ani ,dar ca titulara a ramas in acte mama ... (vezi toată discuția)
	                    nicu_nae68	                   

Tatal meu a decedat in anul 2005 .Locul de veci a fost cumparat de sotul meu,(ginerele ),  concesiunea fiind pe 7 ani ,dar ca titulara a ramas in acte mama ... (vezi toată discuția)

doru99999	                   

Buna ziua, As dori o lamurire cu privire la o situatie aparuta si anume:
Bunica mea a primit(acceptat) o mostenire (un loc de veci)de la o matusa care a ... (vezi toată discuția)
	                    doru99999	                   

Buna ziua, As dori o lamurire cu privire la o situatie aparuta si anume:
Bunica mea a primit(acceptat) o mostenire (un loc de veci)de la o matusa care a ... (vezi toată discuția)