avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... angajament de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

angajament de plata

In data de 28.06.2010 am semnat un angajament de plata incheiat intre mine, ca debitor si Secapital S.a.R.L, reprezentata de catre S.C. Kruk International S.R.L. in calitate de creditor. Debitul de 30,837.75 era rezultat din neachitarea la scadenta a creantei rezultata din contractul de credit pentru nevoi personale incheiat cu B.C.R. in data de 10.10.2007
,credit din care am achitat ratele timp de 2 ani si jumatate (aprox. 550 lei /luna). In urma semnarii acestui angajament am achitat incepand cu luna iulie 2010 cate o rata in suma de 530 lei timp de 11 luni. De 2 luni insa n-am mai putut achita ratele, evident din lipsa banilor, eu fiind singura din familie cu venit. Am primit din partea S.C. Kruk o serie de mesaje telefonice , notificari si somatii la care eu nu am dat curs. In ultimul mesaj (1.08.2011) mi se comunica ca au in vedere transmiterea dosarului meu catre Biroul Detectivi Particulari "Corbul".
As vrea sa stiu care pot fi consecintele nerespectarii acestui angajament si ce pot face eu in aceasta situatie. Mentionez ca eu nu am girat imprumutul cu nimic si nu detin proprietati mobile sau imobile.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:28, 4 August 2011
nu aveti mai nimic de facut, platiti in continuare catre ei cat si cand puteti.
nici creditorul nu poate face altceva decat sa va puna poprire pe 1/3 din salariu.
problema e ca datoria dvs se va mari cu cheltuieli generate de executarea silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca cedat catre o firma de recuperari Arlechino Arlechino Buna ziua, Am avut un credit la Banca care a fost cedat catre o firma. La momentul cedarii cei de la Kruc au preluat o datorie de 39,000 lei. Acum suma ... (vezi toată discuția)
Kruk românia srl poate fi executor judecătoresc? Otomega25 Otomega25 Am un credit la o banca, merg cu o restanta de aprox 1200€ de câteva luna dar plătesc... uneori mai mult decât rata 200€ alteori mai puțin iar datele ... (vezi toată discuția)
Cesionare creanta catre o alta firma de recuperare. VatafuF VatafuF Buna ziua. Tatal meu a fost executat prin executor judecatoresc incepand din anul Octombrie 2012 pentru o datorie la o banca de 6655 lei + 1417 lei (probabil ... (vezi toată discuția)