avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum pot da in judecata un site web?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum pot da in judecata un site web?

Salut,asa cum vede/ti in titlu as dori informatii cum as putea da in judecata un site web,deoarece am incarcat ceva bani la ei(700 euro) si sunt blocat nu mai pot folosi ce-ia ce era personal al meu,este a treia oara care ma blocheaza zicand ca se fac greseli pe motivul ca se fura unul de la altul,dovezile am tot ce imi trebuie dar nu stiu cum trebuie sa procedez,astept raspunsuri concrete pas cu pas va multumesc.
Intai de toate, identificati firma care gestioneaza site-ul respectiv. Apoi, contactati un avocat care va formula actiunea in instanta.
Asta astept sa mi se raspunda de un avocat/a sau cineva care este in masura si stie cum se procedeaza mai exact,oricum multumesc pentru raspuns o zi buna.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
EnErGyZaNt, utilizator
Ar trebui sa dati mai multe detalii, spre exemplu ce fel de servicii ofera acel website, apoi cititi cu atentie si regulamentul site-ului, cu care sigur ati fost de acord inainte de a va inregistra.Daca v-a restrictionat accesul fara motive intemeiata, sigur ca se poate actiona in instanta, insa totul depinde, asa cum v-am spus, de regulament.
Deci acest site este un chat in care poti cumpara emoticoane,culori pentru nume etc,eu cumparand de la ei tot ce au oferit ei in valoare de 700 euro,acum este a treia oara care imi blocheaza contul,zicand ca se fac greseli de conturi,sau ce mai stiu eu ce motiv gasesc ei,cu toate astea nu e problema mea,ok am luat legatura cu ei,si mi sa zis sa vin cu dovezi cum am cumparat de la ei acele puteri ca asa se numesc,vazand asa am extras din contul meu foaia cum am incarcat,am facut poza si leam trimis detalii exacte cum am incarcat,de atunci se face aproape 2 luni si nu am mai primit nici un raspuns am ramas cu contul blocat,si vazand asa ma intereseaza cum as putea sai dau in judecata deoarece se joaca cu banii nostri si nu e corect,va multumesc pentru raspuns tuturor
Deci d-voastra ati epuizat deja acei bani incarcati pe acest site prin cumpararea de emoticonuri. Va enerveaza insa restrictionarea la contul d-voastra. Luati si cititi regulamentul site-ului cu privire la blocarea utilizatorilor inregistrati, va recomand asta pentru ca majoritatea au stipulat faptul ca sunt liberi sa restrictioneze, blocheze sau chiar sa stearga contul unor utilizatori daca lor li se pare ceva neinregula. Sa fiti foarte sigur, inainte de toate, ca ati respectat regulamentul lor.
V-as intreba in schimb, daca ati observat ca nu este prima oara cand va blocheaza contul, pe te miri ce motive, de ce ati mai avut incredere in acest tip de site? Sa mai cheltuiti si 700 de euro? Nu ma intelegeti gresit, nu va judec, insa pe internet sunt N website-uri care nu prezinta incredere, insa si d-voastra trebuie sa fiti atent cand va cheltuiti banii.

Alte discuții în legătură

Expert mincinos. ce se poate face? - rolul fotografiilor intr-un raport de expertiza tehnica judicara. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua ! Speta ar fi in felul urmator: Intr-un proces civil sunt depuse ca probe niste fotografii care arata (dovedesc) foarte clar o anumita situatie. ... (vezi toată discuția)
Publicare fotografie fara acordul autorului ioanon ioanon Pot actiona in instanta detinatorii unui site care mi-au preluat/postat o fotografie fara a-mi cere acordul (drept de autor al respectivei imagini)? As avea ... (vezi toată discuția)