avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum pot da in judecata un site web?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum pot da in judecata un site web?

Salut,asa cum vede/ti in titlu as dori informatii cum as putea da in judecata un site web,deoarece am incarcat ceva bani la ei(700 euro) si sunt blocat nu mai pot folosi ce-ia ce era personal al meu,este a treia oara care ma blocheaza zicand ca se fac greseli pe motivul ca se fura unul de la altul,dovezile am tot ce imi trebuie dar nu stiu cum trebuie sa procedez,astept raspunsuri concrete pas cu pas va multumesc.
eagle_free a scris:

Spuneti ca semnatura unui aparat digital poate fi trucata si ca doar poza din aparat poate fi admisa ca proba in instanta.
Pai daca poti sa copii atat in memoria interna a aparatului cat si in cardul acestuia o poza, atunci cum dovedesti ca poza din aparat a fost facuta cu aparatul respectiv si nu a fost copiata in el dintr-o alta sursa externa?

Nu am spus niciodata ca poza din aparat este proba indubitabila, am spus doar ca in cazul pe care l-am prezentat, judecatorul nu pare sa fi a vut o problema in a accepta chiar si o poza printata pe coala de hartie.Insa ea a fost contestata, expertizele se fac numai pe originaluri, dar daca tu ca parte interesata in proces stii sigur ca se pot truca atat semnaturi de aparat foto cat si contraface pana si carduri de memorie si poti sa si demonstrezi acest lucru este foarte bine.
Esxertii judiciari au treaba lor....verifica autenticitatea, integritatea fotografiei originale, daca tu ai un dubiu cu privire la cum a ajuns poza pe cardul unui aparat....mergi mai departe si demonstreaza acest lucru. Se poate expertiza si intregul aparat, doar ca aici, asa cum am aratat mai sus, este nevoie de aparatura pe masura si sa speram ca cei de la INEC o au, desi...am unele banuieli.
Pai daca si semnaturile unui aparat digital pot fi trucate iar o poza poate fi copiata in aparat, atunci care sa fie proba indubitabila in cazul unei poze digitale?

Eu raman totusi la parerea ca semnatura unui aparat digital este cea mai solida proba.
eagle_free a scris:

Pai daca si semnaturile unui aparat digital pot fi trucate iar o poza poate fi copiata in aparat, atunci care sa fie proba indubitabila in cazul unei poze digitale?

Eu raman totusi la parerea ca semnatura unui aparat digital este cea mai solida proba.

S-or putea copia si truca , insa de aceea se fac expertize de specialitate.
De ce nu-i dati in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert mincinos. ce se poate face? - rolul fotografiilor intr-un raport de expertiza tehnica judicara. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua ! Speta ar fi in felul urmator: Intr-un proces civil sunt depuse ca probe niste fotografii care arata (dovedesc) foarte clar o anumita situatie. ... (vezi toată discuția)
Publicare fotografie fara acordul autorului ioanon ioanon Pot actiona in instanta detinatorii unui site care mi-au preluat/postat o fotografie fara a-mi cere acordul (drept de autor al respectivei imagini)? As avea ... (vezi toată discuția)