avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract nevizat itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract nevizat itm

Am semnat de curand un contract pe perioada nedeterminata.Mi s-a inmanat al 3 lea exemplar semnat de seful firmei si stampilat.
Trebuie sa aiba si stampila de la ITM sau nu? sediul firmei ,,mama" este la Bucuresti la noi fiind o filiala
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 5 August 2011
Nu,nu mai este nevoie de stampila ITM ,deoarece contractele individuale de munca sunt transmise electronic prin REVISAL.
Are obligatia ca in 20 de zile sa-l inregistreze prin posta electronica in Revisalul ITM, daca nu face aceasta procedura poate primi o sactiune contraventionala destul de mare "3000 lei". Atentie ca am o astfel de speta...etc. fara comentarii..:((
...angajatorii sunt obligati sa inregistreze in registrul general de evidneta a salariatilor (REVISAL) si sa transmita registrul in forma electronica la ITM cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatii in cauza.- OUG nr.123/2010

Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
ContSters123067, utilizator
Conform HG 500/2010 CIM se inregistreaza in Revisal si se transmite cel tarziu in ziua lucratoare anterioara inceperii activitatii de catre salariatul in cauza.

Interventie moderator:
:rtfm:
Manole Dumitru:
Am rugamintea sa nu mai interveniti in probleme pe care nu le stapaniti sau nu sunteti la zi cu legislatia pentru ca inducem in eroare pe useri.
Rezumati-va la domeniile pentru care aveti pregatirea si experienta necesare!
Multumesc pentru intelegere!
Manole Dumitru a scris:

Are obligatia ca in 20 de zile sa-l inregistreze prin posta electronica in Revisalul ITM, daca nu face aceasta procedura poate primi o sactiune contraventionala destul de mare "3000 lei". Atentie ca am o astfel de speta...etc. fara comentarii..:((


Care este actul normativ care prevede asa ceva ?.... legea nr.130//1999 a fost abrogata la 01.01.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omitere inregistrare cim in revisal lylyan lylyan Dintr-o eroare nu s-a verificat transmiterea si acum am descoperit ca o pers incadrata in munca in ian nu a fost transmisa inreg la ITM, a fost inreg numai in ... (vezi toată discuția)
Angajare Ramona1982 Ramona1982 vreau sa stiu daca acum pe contractul individual de munca se mai pune stampila de la ITM? care sunt pasii pe care ii urmeaza angajatorul pentru a angaja o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca acinom acinom Buna ziua, as vrea sa stiu daca un contract de munca incheiat cu o firma din alt judet decat cel de domiciliu al angajatului se inregistreaza la ITM -ul ... (vezi toată discuția)