avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... amenzi ptr neasig locuintelor?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

amenzi ptr neasig locuintelor?

va rog sa-mi spuneti de cand se aplica amenzi ptr. neasig. locuintelor. cine o aplica? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 03:44, 17 August 2011
5 august.
Primaria.
2012?
Amenzile se pot aplica de catre primariille din orice localitate de la 05.08.2011.
@Adrian.Tudor
Toata lumea stie ca exista un procent foarte mare de locuinte neasigurate. Mult peste 50%. Astept cu nerabdare sa-mi dati un exemplu de amenda data pentru lipsa politei PAD.

:)
Stiti foarte bine ca polita PAD se poate incheia pana in august 2012. Abia atunci se vor putea da amenzi. Inteleg ca e profesia dvs de a convinge lumea sa incheie polite de asigurare dar nu trebuie sa va folositi de neadevaruri.


Ce este de facut in urmatorul caz: am facut asigurarea obligatorie a locuintei iar la o luna de la aceasta am vandut locuinta.Mai este valabila polita? Mi s-a spus ca nu mai e valabila si ca noul proprietar ar trebui sa-si faca alta polita.Asa e?

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintei! un roman un roman Bine v-am regasit ! Astazi 13.o7.2011, vine o stire interesanta .Primariile nu pot amenda persoanele care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei ... (vezi toată discuția)
Asigurare credit ipotecar- asigurare obligatorie mariamn mariamn Stiu ca, daca la un credit ipotecar exista si asigurare impusa de banca, platita de client, aceasta asigurare este valabila si in cazul asigurarilor ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei. VASSY VASSY A intrat in vigoare asigurarea obligatorie pentru locuinte, se poate primi amenda daca nu am asigurare? Va multumesc anticipat pentru raspuns. Iuliana (vezi toată discuția)