avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelamurire

Buna seara, am si eu o intrebare:Vreau sa stiu daca o persoana cu handicap (proprietara si nevazatoare % )care locuieste in acelasi domiciliu cu persona care o intretine poate lua in chirie o alta persoana fara ai afecta drepturile de care beneficiaza?

Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 20:40, 5 August 2011
Daca cea care inchiriaza este proprietara imobilului poate inchiria un spatiu, camera altei persoane. Fiind proprietara poate incheia contract de inchiriere cu altcineva. Insa daca cu persoana care o intretine are incheiat deja un contract de intretinere prin care in schimbul intretinerii a transferat proprietatea imobilului acelei persoane, nu mai poate inchiria, pentru ca nu mai este proprietara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

valoarea unui contract de comodat bucurescu bucurescu buna ziua, intr-o locatie unde isi desfasoara activitatea alta firma si tot spatiul imobilului este inchiriat in intregine acestei firme, eu pot face cu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu social claudelmai82 claudelmai82 Buna ziua. Suntem o sc care are un spatiu de inchiriat. Vechii chiriasi au avut sediul social in acest spatiu. Acum ei doresc sa prelungeasca sediul social pe ... (vezi toată discuția)
Sediu social si administrativ stanbogdan23 stanbogdan23 Buna seara, eu si un prieten vrem sa infiintam o societate comeciala care are ca activitate comert. Amandoi locuim intr-un apartament inchiriat, putem avea ... (vezi toată discuția)