In temeiul caror "conditii" poate fi suspendat un dosar civil de o cercetare penala?, nu temeiul art 244 c.pr.civ.
Ma intereseaza conditiile ce pot duce la suspendare.
Un dosar civil se poate suspenda doar daca s-a dispus inceperea urmaririi penale.
O alta conditie este ca invinuirea din dosarul penal sa aiba legatura cu dosarul civil si sa poata avea o inraurire asupra solutiei ce ar urma sa se pronunte in pricina civila.
In dosarul penal este vorba de cercetare pentru sav. infr. de tainuire, in dosarul civil este vorba de impozitul pentru autoturism.
Mai exact:
Dosarul de cercetare aflat in lucru la politie, poate suspenda cauza civila?
Si care este legatura dintre impozitul la autoturism si tainuire?
Imi cer scuze ca va intreb, dar nu sunt la curent cu problemele dvs. juridice.
Si cine a formulat actiunea civila? Si ce anume se solicita in acea actiune : scutirea de la plata impozitului sau obligarea la plata?
Iar in cauza penala, s-a dispus inceperea urmaririi penale sau nu?
Haideti domnule Stefan, fiti mai explicit. Parca zilele trecute va laudati ca ati facut facultatea de drept. Sau am retinut eu gresit?
Nu ma laud cu studiile mele!
Probabil cunoasteti articolul Procurori cu impresii, Teapa de 50000Ron .
Eu sunt cumparatorul acelei masini, dupa trei ani de procese cu Politia si altii acestia la denuntul meu se autsesizeaza pe tainuire.
Masina in cauza desi nu este inmatriculata in Ro este impozitata in RO.
Am solicitat radierea din evidentele fiscale dar DFP refuza deoarece se impoziteaza proprietatea indiferent daca este inmatriculat sau nu.