avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere provizorii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere provizorii

doresc sa achizitionez un numar provizoriu.
am platita asigurarea auto pe 6 luni si doresc sa stiu daca este valabila pentru numerele provizorii (numere rosii)

sunt in proces cu Serviciul de inmatriculari si ANAF si doresc sa stiu, daca solicit numere provizorii primul rand si scot de la tribunal certificat de grefa aceste numere sunt valabile pe toata perioada procesului pana la eliberarea deciziei sentintei civile (finalizarea procesului) (sau daca se poate prelungi cumva dovada de circulatie cu numere provizorii fara a solicita un nou rand de numere provizorii)
va multumesc.
astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters217470 , utilizator 21:41, 5 August 2011
Numere provizorii, "altele", obtineti dupa ce va incarcati la Directia fiscala in baza CIV-ului si a Certificatului de Autenticitate eliberate de RAR -RA.
Nu puteti depasi cele 90 de zile - chiar daca aveti pe rol ,un proces de discriminare.
Ce cauta ANAF in proces? nu ei refuza inmatricularea, ci , SPCRPCIV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii masina lady34 lady34 daca am scos un rand de numere provizorii la masina in octombrie, deatunci nu am mai scos, pot scoate acum dupa atatea luni inca un set de numere provizorii? (vezi toată discuția)
Inmatriculare provizorie 1burebista 1burebista Buna seara, Ieri am vrut sa-mi scot al doilea rand de numere rosii pentru un autoturism proaspat achizitionat. Primul rand de numere a fost scos de vechiul ... (vezi toată discuția)
Refuzul inmatricularii unui autoturism costa1964 costa1964 am achizitionat un autoturism care a fost inmatriculat provizoriu in Romania pe o perioada de 90 de zile de catre cel de la care am cumparat-o ,dupa ... (vezi toată discuția)