avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot impiedica apropierea unei persoane de copilul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot impiedica apropierea unei persoane de copilul meu

Buna seara,

Eu si sotia avem un copilas de 8 luni. Din cand in cand vine la noi soacra mea si sta cateva luni bune. Teoretic zice ca vine sa ne ajute, dar de fiecare data face din traiul nostru comun un calvar. Ma streseaza continuu cu injurii si reprosuri nefondate. As vrea sa-mi cresc copilul in liniste, nu vreau sa ajunga toate scandalurile astea la urechile lui.

Exista un mod de a nu-i mai permite soacrei mele sa se apropie de copil ? Sotia e de acord cu venirea ei, chiar o cheama. Trebuie totusi sa-mi pot spune si eu parerea pe cai legale. Eu sunt singurul care munceste si nu mai vreau ca dupa servici sa ma stresez in halul asta. Sunt satul pana peste cap, nu vreau decat liniste pentru copilul meu si pentru mine.

Multumesc,
Cu stima,
Florin Mantescu
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:19, 25 August 2008
multumesc domnule avocat dar nu cred ca putem urma aceasta procedura avand in vedere ca in urma casatoriei noi avem domiciliul legal la socrii mei dar am locuit la mama mea.am dreptate?
Chestiunea este relativa.
Daca aceasta e singura problema a dvs nu prea vad diferente substantiale.;)
Datele problemei raman cam la fel in esenta lor.:)

avocat Claudiu Lascoschi
Sa inteleg ca, chiar daca nu am domiciliul legal, la mama unde locuiesc acum, mai pot amana mutarea.Mai avem o saptamana,am strans in mare parte bagajul,dar nu am gasit unde sa ne mutam.II pot spune " da-ma in judecata"?
Multumesc.
Nu va recomand sa ii spuneti sa va dea in judecata.
Ii puteti spune ca nu aveti unde sa plecati cu copilul si mai dureaza putin pana gasiti un loc.Nu asa si este ?
Puteti sa trageti de timp si judecata se poate prelungi la randul ei odata inceputa.Nici judecatorii nu se vor grabi cu procesul cred eu.;) Doar aveti si un copil.:)

Politia nu va poate evacua ci doar executorul judecatoresc dupa finalizarea procesului.

avocat Claudiu Lascoschi
Va multumesc din suflet d-nule avocat,asa este nu avem INCA unde pleca,nu am gasit cu chirie,e foatre greu cand ai si un copil.Ma temeam sa nu cheme politia sa ne dea afara dar acum m-am linistit afland ca aceasta nu poate sa faca acest lucru.Va multumesc inca o data.

Alte discuții în legătură

Mostenirea copilului mamma mamma sotul meu adecedat in urma cu 2 luni.din casatoria noastra a rezultat un copil.pe timpul cat sotul meu a trait am locuit cu soacra mea(apartamentul fiind al ... (vezi toată discuția)
Vizite la copil minor - va rog ajutor florinmantescu florinmantescu Buna ziua, 1. Din motive pe care nu are rost sa le explic aici, sotia mea vrea sa duca copilul nostru minor la parintii ei pentru o perioada. Bineinteles ... (vezi toată discuția)
Neacceptare divort Atrisjis Atrisjis Buna ziua Sotia a demarat procedura de divort. Motivele invocate sunt insulte, scandaluri, lipsa respect fata de socri. Motivul real este delapidarea unei ... (vezi toată discuția)