avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... consultatii juridice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

consultatii juridice

LOCUIESC din anul 1959 intr-u imobil proprietatea CONSILIULUI LOCAL,impreuna cu parintii si un frate mai mic.IN anul 2006 a decedat si mama mea in aceea perioada, DUPA circa 10 zile de la decesul mamei,am formulat o cerere conform legi 114/1996,art 27. lit b si c si O.U.G NR 40, art 12.lit b si c,ptr a beneficia de contractul de inchiriere ca titular,fara al da afara pe fratele meu,el fiind inscris in contract ca,chirias.CONTRAR asteptarilor mele cererea nu a fost aprobata si cei de la spatiul locativ au facut un partaj nelegal,impartind locuinta in doua.MIE atribuindumise bucataria imobilului,in suprafata de 8 metri patrati iar fratelui meu i sa recalculat repartizat dormitorul imobilului in suprafata de 10 metri patrati.SAU incheiat 2 contracte de inchiriere,dar fratelele meu nu a folosit din 2006 si pina in prezent dormitorul imobilului,dar a incercat sa-l vind la niste persoane.AM formulat plingere la DNA.IN urma cercetarilor cei de la PRIMARIE au anulat contractul fratelui meu.IN 2009 am formulat la CONSILIUL LOCALo noua cerere,conform legi 114/1996,art 27 lit b si c si O.U.G nr 40,din 1999 art 12 lit b si c,sa mi se atribuie intreg imobilul cu contract de inchiriere ca titular,ptr ca in 2005 am semnat un proces verbal cu terenul si suprafata imobilului in vederea cumpararii de catre mine.IN acest moment PRIMARIA prin spatiul locativ refuza sa incheie cu mine contractul de inchiriere pe aceea unitate locativa pe care o folosesc in fapt, fara nici un motiv auzibil.CE ESTE DE FACUT MAI DEPARTE.

Alte discuții în legătură

Beneficiu ctr inchiriere sorana_g sorana_g buna ziua, ma ajutati si pe mine va rog frumos cu un model de cerere in instant de atribuire a beneficiului contractului de inchiriere , in linii mari ? ... (vezi toată discuția)
Suprafata minima locativa ContSters290800 ContSters290800 Exista o suprafata minima locativa/persoana cand se da un imobil(apartament) spre inchiriere? Unde gasesc informatii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Retranscriere contract icral francois francois Mama a decedat in nov. 2008 si am cerut retranscrierea contractului pe numele meu, eu fiind trecut in contract de 53 de ani. Spre surprinderea mea, Primaria ... (vezi toată discuția)