avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate vinde un apartament cu 1800 RON?
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate vinde un apartament cu 1800 RON?

Buna seara
In urma unui proces pierdut am fost obligat in instanta sa achit suma de 6000RON... la asta s-a mai adaugat si aproximativ 2500 RON cheltuieli de executare...
Apartamentul a fost evaluat la aproximativ 25000EURO si scos la licitatie de 2 ori pana acum. A doua oara valoarea lui a fost mult diminuata.
Intre timp am reusit sa achit aproape tot debitul... mi-a ramas o diferenta de 1800RON pe care intentionez sa o platesc cat de repede voi putea...
Totusi am niste temeri legate de aceste executari si va intreb:

Este posibil ca intre timp sa se mai faca licitatii si sa se diminueze valoarea lui astfel incat cineva sa-l cumpere doar achitand cei 1800RON?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: blitzmate , utilizator 20:33, 8 August 2011
Faceti o contestatie la executare si solicitati si "suspendarea executarii silite", si in cadrul procesual veti achita o cautiune, si cereti un termen de plata. Aratati ca ati achitat o parte din credirul datorat. Si in felul acesta puteti sa scapati de vanzarea apartamentului la licitatie. Eu va doresc succes.:((
La a treia sau a 4-a licitatie executorul poate sa nu mai ceara o suma minima si sa accepte cat i se ofera.

Bancile si firmele de executare de obicei nu scad la mai putin de 50% din valoarea apartamentului.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
multumesc pentru raspuns... asa am sa fac daca voi putea(banuiesc ca exista un termen in care pot face contestatie, iar la mine sigur a trecut)
...dar totusi un raspuns concret la intrebarea mea?

multumesc
P.S. acum am vazut si al doilea raspuns... si repet: se poate ajunge atat de jos incat sa il dea cu 1800RON?
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
blitzmate, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare,contestatie la executare rog ajutor tatiana28 tatiana28 Buna ziua.Va cer din nou ajutorul.Am facut o contestatie la executare iar termenul este abia in luna mai.Intre timp am primit un proces verbal de actualizare ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre pers. civila Dyablo2408 Dyablo2408 Buna Ziua, In urma cu un an mai exact in ianuarie 2010 am fost data in judecata de catre un vecin deoarece l-am inundat. Procesul a fost castigat de el in ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament Soso 1313 Soso 1313 Bună ziua Vă rog mult poate mă ajută cineva cu un răspuns la urmatoarea problemă : Apartamentul meu a fost scos la licitație de executorul ... (vezi toată discuția)