Buna seara
In urma unui proces pierdut am fost obligat in instanta sa achit suma de 6000RON... la asta s-a mai adaugat si aproximativ 2500 RON cheltuieli de executare...
Apartamentul a fost evaluat la aproximativ 25000EURO si scos la licitatie de 2 ori pana acum. A doua oara valoarea lui a fost mult diminuata.
Intre timp am reusit sa achit aproape tot debitul... mi-a ramas o diferenta de 1800RON pe care intentionez sa o platesc cat de repede voi putea...
Totusi am niste temeri legate de aceste executari si va intreb:
Este posibil ca intre timp sa se mai faca licitatii si sa se diminueze valoarea lui astfel incat cineva sa-l cumpere doar achitand cei 1800RON?
Faceti o contestatie la executare si solicitati si "suspendarea executarii silite", si in cadrul procesual veti achita o cautiune, si cereti un termen de plata. Aratati ca ati achitat o parte din credirul datorat. Si in felul acesta puteti sa scapati de vanzarea apartamentului la licitatie. Eu va doresc succes.:((
multumesc pentru raspuns... asa am sa fac daca voi putea(banuiesc ca exista un termen in care pot face contestatie, iar la mine sigur a trecut)
...dar totusi un raspuns concret la intrebarea mea?
multumesc
P.S. acum am vazut si al doilea raspuns... si repet: se poate ajunge atat de jos incat sa il dea cu 1800RON?