avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

suntem 4 frati si impreuna cu mama am vandut pamintul ce ne-a ramas de la tatal nostru insa fara a fi dezbatut mostenirea, iar aceasta vanzare safacut printr-un act de mina . este valabil acest act? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:18, 8 August 2011
Acest act de mana echivaleaza cu un antecontract de vanzare cumparare, cu o promisiune de vanzare ... pentru a fi valabil trebuie perfectata vanzarea la notariat (dupa ce dezbateti mostenirea) iar in cazul in care nu o faceti in termenul stipulat in contract promitentul cumparator se poate adresa instantei de judecata pentru perfectarea actului de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare -cumparrare fare dezbatre succesiune costystef costystef Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : in anul 1998 bunicii materni au vandut cu contract vanzare-cumparare 1000 mp teren intravilan si o constructie ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta? molita molita care e diferenta intre un act sub semnatura privata si un anecontract de vanz-cump? (vezi toată discuția)
Buna ziua. mentionez ca ma rasfoit forumul dar nu am regasit ... Utilizator628 Utilizator628 Buna ziua. Mentionez ca ma rasfoit forumul dar nu am regasit o speta similara, drept pentru care va rog, in masura timpului disponibil, sa va exprimati un ... (vezi toată discuția)