Am facut o cerere de rambursare TVA . Firma se afla intr-un program de investitii ,intr-o constructie si a inceput sa adune materiale in vederea demararii acesteia. Nu exista inca la acest moment o autorizatie de constructie pentru ca inca nu s-au obtinut toate avizele necesare dar materialele exista si chiar au fost inventariate de cei de la finante. Cu toate acestea ni se refuza rambursarea pe motiv ca nu avem autorizatia de constructie. Este legal ? Cam ce s-ar putea face in acest caz?
Multumesc !
stimate d-le stelian,
nu doresc sa polemizez cu dvs. pe acest subiect, eu doar mi-am exprimat un punct de vedere, intrucat ati solicitat acest lucru.
afirmatiile dvs. cu privire la persoana mea nu reflecta decat frustrarile acumulate pe timpul inspectiei fiscale prin care tocmai a trecut firma pe care o administrati si de aceea va acord o circumstanta atenuanta.
doar acum am citit aceasta conversatie interesanta!!!! Felicitari d-le xerxes, foarte rar am ocazia sa vad sau sa aud, citesc in acest caz un raspuns atat de politicos, diplomatic sau atita rabdare. Ati avut perfecta dreptate.
Eu care sunt mai putin rabdatoare, l-as fi intrebat pe dl. Stelian de ce a inceput constructia fara a avea autorizatia necesara? De ce nu putem sa respectam o legislatie nici in ruptul capului si sa actionam dupa capul nostru ca apoi sa ne plangem ca ni s-au aprins paiele in cap?
Scuze, nu m-am putut abtine.
Domnul Stelian ti-a spus intr-o postare anterioara ca NU este inceputa constructia si ca firma doar a achizitionat materialele de constructie. Acum intrebarea care se pune e oare cum reusesti sa postezi daca nu prea sti sa citesti ? In rest doar de bine !:P
Rambursare tva
ofelia23
am deschis de cateva luni o firma platitoare de TVA , si as dori sa stiu ce inseamna rambursarea TVA-ului , ce criterii trebuiesc indeplinite , ce implica ... (vezi toată discuția)