avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime lipsa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime lipsa

nu se regasesc 2 ani de vechime pe care i am lucratin 1992 la o firma ca sofer,la firma am fost si nu au nimic ,iar de la ITM ma trimit la firma,ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Bora Irina , utilizator 09:02, 10 August 2011
Inseamna ca in acea perioada nu ati avut incheiat contract individual de munca.
pai in 1992 dosarele se tineau la ITM ,cum pot sa dau de firma asta,trebe sa merg la tribunal?
Nu aveti nici un act emis de firma respectiva pe numele dvs? Nu mai aveti colegi cu care ati lucrat la vremea respectiva la acea firma? Nu aveati carnet de munca in momentul angajarii la acea firma? Din 1992 pana in 1911, adica 19 ani nu v-a trebuit nici unde aceasta vechime de 2 ani?:sorry:#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carte de munca liapetcu liapetcu De la inceputul lunii februarie am un alt job si nu stiu cum se procedeaza cu caretea de munca.Actualul angajator imi spune ca intra in obligatia fostului ... (vezi toată discuția)
Carte de munca cire35 cire35 Buna dimineata.va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu cm.pana in luna noiembrie am lucrat la o firma.tot acolo este si cm .este obligata firma sa imi duca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.se da urmatorea speta.in 1993 am plecat cu nota de ... daniel.Daniel daniel.Daniel Buna ziua.se da urmatorea speta.In 1993 am plecat cu nota de transfer din firma in firma B.In firma B transferul a fost operat dupa un an si jumatate.Asa au ... (vezi toată discuția)