avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum recuperez ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum recuperez ?

Buna ziua, in luna aprilie anul curent,am oferit o camera la starda unei Societati comerciale pentru descgiderea unui magazin alimentar,spatiul a fost amenajat,nu trebuiau decat sa se instaleze,la data de 1 mai ,au deschis magazinul,au functionat pana in 19 iulie. Chirie nu au platit,conventia a fost sa oangajeze pe nora mea,lucru care s-a si intamplat,i-am lasat sa functioneze pe contoarul de energie electrica al casei,urma sa-si faca un bransament separat,lucru care nu s-a intamplat,de nora mea si-au batut joc,nu au respectat nici timpul de lucru nici salarizarea,cand am vazut nr.kw consumati,si nici o intentie de plata,le-am atras atentia si de atunci au inceput tensiunile,in data de 18 iulie cand nu era nimeni acasa,au plecat,lasand spatiul gol,dar si consumurile neplatite. Energia electrica se ridica undeva la 1000 lei,cum pot recupera bani ? fapta are si caracter penal ? ma pot adresa Postului de Politie local? un proces presupune banuiesc costuri ridicate. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 10:42, 10 August 2011
Fapta nu are caracter penal.
Puteti obtine suma reprezentand consumul de energie electrica, doar in urma promovarii unui proces civil.
Din pacate, speta dvs. ridica o anumita problema : contorul de energie electrica deservea atat magazinul, cat si casa dvs.
Nu cred ca puteti dovedi cat din suma facturata de furnizorul de energie electrica revine consumului dvs si cat reprezinta consumul magazinului.
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani firma reabilitare anaoi75 anaoi75 Buna seara, Suntem in reabilitare si evident ca s-a consumat energie electrica. Multa! La regularizare fact fiscala (ff) a indicat o suma de 3145 ron/ sc1 ... (vezi toată discuția)
Tarif diferit electrica la pfa ??? soarece_80 soarece_80 Buna seara ! Sunt mai nou pe aici si am rugamintea sa ma lamureasca cineva daca se poate . Sunt PFA,stau la casa,am un mic magazin alimentar la domiciliu(in ... (vezi toată discuția)
Restante contract cu firma administrare complex rezidential petrecg petrecg Buna ziua, am contract cu o firma de administrare pentru un apartament intr-un complex rezidential. Din cauza faptului ca sumele facturate in fiecare luna sunt ... (vezi toată discuția)