avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum va primi pedeapsa???
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum va primi pedeapsa???

buna dimineata....o persoana cercetata in acelasi dosar, fiind incadrata la mai multe articole din c.p cum va primi pedeapsa? cum decid judecatori pedeapsa?va primi cate o pedeapsa pt fiecare articol, apoi se va face media aritmetica???? nu inteleg...:(
spre exemplu: are de executat 3 ani(primita cu suspendare) acum este in arest preventiv...dupa ce va fi judecat si va primi condamnarea de "x" ani...in acesti "x" ani care va fi mai mare decat cea de 3 ani, va executa pedeapsa mai mare, in care va fi si cei 3 ani?sau va executa pedeapsa "x" + cea de 3 ani = "y"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua dosare penale florea1705 florea1705 Buna ziua, Anul trecut am circulat cu o alcolemie ce depaseste limita legala si dosar penal.Mam ales si cu un dosar penal pentru ultraj. Nu am mai avut ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare - contopire cu alta pedeapsa adelam31 adelam31 sotul meu are o pedeapsa de 3 ani de executat pt inselaciune, iar decizia definitiva s-a emis in timp ce era arestat in alt dosar cu o fapta total diferita de ... (vezi toată discuția)
Minimul si maximul special calafeteanu calafeteanu Buna seara .Va rog sa imi spuneti care este minimul special si maximul special intr/o incadrare a unei fapte penale,respectiv vatamare corporala grava 3/12 ... (vezi toată discuția)