avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA CMI daca depaseste 35.000 Euro devine platitor de TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

CMI daca depaseste 35.000 Euro devine platitor de TVA?

Daca un CMI depaseste in cursul anului cifra de afaceri de 35.000 Euro devine platitor de TVA?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 14:25, 11 August 2011
Eu stiu ca serviciile medicale sunt scutite de TVA...
Daca vreti raspunsuri exacte, fiti mai exacti in modul de exprimare.
CMI inseamna mai multe, la dvs. ce inseamna?
Daca va referiti la Cabinet medical, aveti la studiu prevederile art.articolul 141 din codul fiscal pe 2011, care prevede ca următoarele operaţiuni de interes general sunt scutite de taxă:...
a) spitalizarea, îngrijirile medicale şi operaţiunile strâns legate de acestea, desfăşurate de unităţi autorizate pentru astfel de activităţi, indiferent de forma de organizare, precum: spitale, sanatorii, centre de sănătate rurale sau urbane, dispensare, cabinete şi laboratoare medicale, centre de îngrijire medicală şi de diagnostic, baze de tratament şi recuperare, staţii de salvare şi alte unităţi autorizate să desfăşoare astfel de activităţi...
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
Marcel Mihalache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva-cmi crinarav crinarav buna ziua, va rog sa-mi spune-ti daca un CMI (stomatologic) trebuie sa plateasca tva, daca depaseste cifra de afaceri (total venituri ?) de 35.000 euro, in ... (vezi toată discuția)
Pfa cabinet medical popgrigore1989 popgrigore1989 Buna ziua, In cazul uni cabinet medical individula la depasirea plafonului de 35 000 euro, trebuie sa ma inregistrez ca si platitor de TVA deoarece ... (vezi toată discuția)
Platitor tva firma servicii medicale nukarela nukarela UN SRL CARE ARE OBIECT UNIC DE ACTIVITATE SERVICII MEDICALE DACA DEPASESTE CIFRA DE AFACERI DE 65000 EURO INTR-UN AN DEVINE PLATITOR DE TVA? (vezi toată discuția)